Tankevurpa

Igår tittade jag på väderleksrapporten och tänkte att nu är det sannerligen dags att börja plocka fram lite vårigare kläder.

Så idag är jag helsvart.

Men morgonens lite mensvärkiga mage ville liksom bara ha mjuk trikå och finstickad tröja med svällmarginaler runt sig. Och svart är det nya svarta. Och jag har en färgglad sjal och tvåfärgade naglar så jag är vårig ändå. Förresten är det insidan som räknas. Och den är vårig!

PhotoGrid_1396261073869Min nytränade ändalykt uppskattar också mjuk omfamning. Imorse blev det nämligen vardagsmorgongympremiär! Senast var kanske i oktober eller så, jag har glömmit. Under vintern kröp jag hellre ner till hemmagymmet mitt i natten (om jag överhuvudtaget orkade upp) men nu när ljuset och energin återkommit (och jag inte behöver skotta fram bilen) så är arla gymbesök riktigt trevliga som omväxling. Det blev hundringar förstås, jag fortsätter med dem denna vecka.

Sen var tiden slut. Och jag med. Benträning direkt på morgonen är fortfarande inte min favorit även om benträning i största allmänhet är det…

4 reaktioner på ”Tankevurpa

  1. Men hur snygg?! Åh, jag borde lägga till ett par kjolar och/eller klänningar till min arbetsgarderob. Det borde vara näste steg efter topochkofta – blusochkavaj eller? Legday här också:)

    • Vet du, kjolar och klänningar är min nya grej. Bästa bekvämaste ju, och liksom instant piffigt. Den här kjolen är i trikå, med breeeed resår upptill och superskön. Har tom hittat bekväma strumpbyxor som inte rullar ner eller skär in. Och en mjuk tröja på det… Hello mys och hyfsat smickrande form! Med en blus istoppad blir det genast rätt tjusigt om man vill det. Tips tips! Jag hade ALDRIG kjol innan, gillade inte, och det tog ett tag innan jag liksom inte kände mig utklädd men nu är det favvo…

      Nu kommer bara den där awkward perioden snart när det liksom blir för varmt med strumpisar och stövlar men för kallt för bara ben och lågskor. Har fortfarande inte löst den grejen, gillar inte hudfärgade strumpbyxor…

  2. Det här med att ge kroppen rätt kläder efter känsla har jag förstått först typ nyss. Innan klämde jag in den i det jag planerat också när det kändes som ett hönsnät. Och förstod inte varför jag kände mig ännu mer kantig och deppig. Nu hajar jag! Mjuka kläder ftw.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.