Spring cleaning

Jag sopar upp smågrus medelst storstädning. För även om det låter lite Monica-freaky så gillar jag städning typ. Eller att det är städat. Nä, faktiskt själva städningen också. Terapeutiskt.

Herregud, jag känner mig så duktig att jag nästan når ”Alla Andra”-status! Fattas bara ett surdegsbröd på jäsning och att jag börjar sy mina egna kläder. Och att jag har på mig något annat än pyjamas när jag städar och tvättar håret och sminkar mig…

Idag putsar vi varenda liten yta på övervåningen. Nedervåningen får vänta till nästa helg. Måste ju sprida ut det roliga!

image

4 reaktioner på ”Spring cleaning

  1. Jag har fått höra av en healingterapeut att städning är ett utmärkt sätt att grunda sig själv. Meditering i all ära, men städning får en att bli jordad. Kände mig inte riktigt lika knäpp efter att jag fått höra det (eftersom jag gärna städar när jag är på dåligt humör eller ledsen – och mår bättre efteråt). Win-win liksom 🙂

  2. Det där var ju jag igår! Kräla runt och knäskura golvet i toaletten iförd pyjamas med håret på sniskan och utan smink. Känner då rakt inget behov av att vara snygg när jag städar 🙂 Men känner igen mig i det där ”Alla andra”-tänket. Hoppas du får en härlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.