Bara en vanlig onsdagsmorgon

Sov gott. Vaknade strax innan klockan skulle ringa, innan 05. Masade mig upp och drog på mig träningskläder. Nere i köket fixade jag varmt citronvatten som jag drack medan jag läste dagens andakt i boken ”New Day, New You”. Ställde datorn på crosstrainern och kollade senaste avsnittet av Vampire Diaries medan jag flåsade mig igenom ett lättare cardiopass i hemmagymmet. Första passet efter senaste förkylningen, startar mjukt och utvärderar hur kroppen känns sen. En stunds yoga på mattan som nedvarvning. Fokus på bröstryggen i Yogobe-passet ”Happy Heart”. Tillbaka till köket för morgongröt på havregryn, vatten, jordnötssmör, keso och blåbär. Dusch, sminka, fixa håret och på med kläder. Lite snack med Liten som intresserat kollade in urvalet av deodoranter i badrumsskåpet. Rotade fram ett paraply för promenaden till busshållplatsen. Djupt  nedsjunken i boken ”Livet efter dig” hela vägen till jobbet. Promenad under paraplyet till jobbet. Morgonhälsningar från kollegor. Dagens första kopp kaffe och jobb framför datorn.

En helt vanlig onsdag. Inget jag inte gjort förut. Inget dramatiskt eller revolutionerande. En helt vanlig, helt härlig onsdagsmorgon i ett helt vanligt, helt härligt liv.

För nio år sedan tillbringade jag dagen med att stirra ner i en tulpanbukett. Också ett sätt att spendera en härlig dag på.
För nio år sedan var det lördag och jag och Barnafadern tillbringade dagen med att stirra ner i en tulpanbukett. Också ett sätt att spendera en härlig dag på.

10 reaktioner på ”Bara en vanlig onsdagsmorgon

 1. Grattis fina ni! Jag ska gifta mig igen, med samma grabb så jag också får fina foton. Tyvärr blev det inte så bra på första bröllopet.
  Härligt att höra att du är på benen igen!

  • Klart du ska, perfekt sätt att fira tex 10-årig bröllopsdag på ju.

   Tyvärr har jag nu skrap i halsen och huvudvärk nu och på jobbet har den ene efter den andra fallit undan som furor under dagen… Pesten? Hoppas jag kan sova bort det!

   • Hmm det är i augusti det. Får mog bli vud 15 år. Då kanske jag är i form 😉
    Håller tummarna att du (och jag också) sover bort halskillet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.