Sjukt (intressant) inlägg

Hej, whatcha doin’?! Den här internetfastan (som varit välgörande!) upphör härmed på grund av sjukdom. För att ligga här nerbäddad med ont i halsen, rinnande kran och bultande huvud är tråkigt nog utan att behöva göra det utan instagram, Facebook och bloggar.

Fram tills nu har jag dock haft en väldigt bra start på mars. Jag orkar mer och mer, jag tycker att jag lever ett hyfsat normalt vardagsliv just nu. Eller så har mina förväntningar och mått förändrats. Either way, jag mår bra (not including man cold from hell).

image

Jag har äntligen köpt nya löparskor och invigt dem med spring i trappor och ett gäng powerwalks.

image

Jag har bakat life changing loaf of bread men mitt liv förblev ganska oförändrat. Gott, särskilt rostat, men ge mig en nyttig baguette som smakar onyttig baguette så kan vi snacka livsomvälvning. Jag har också bakat fröknäcke, gjort egen hummus och testat chiapudding. Watch out Hela Sverige bakar!

image

Jag har läst böcker. Bland annat den här jätteroliga. Biblioteket är min bästa grej, jag plockar på mig ett gäng böcker med några veckors mellanrum och det blir vad det blir. Oftast bra!

image

Jag har målat halva hallen med kalklitir eftersom jag är så himla bloggpåverkad. Nu är hallen lite mindre ful! Särskilt sedan Barnafadern bytte lister och innerdörrar också. Nu går vi runt och känner oss som värsta Martin Timell eller nåt. Hybrisen lär hålla i sig tills vi ger oss på något nytt hemmafix om ett par år eller så.

image

Jag har också försökt prove a point vad gäller foton. Vinklar, ljus, poser, kläder och filter gör skillnad. Tänk på det när ni kollar instagram och annat. Även mina bilder! Jag ska inte hyckla, klart jag hellre postar en bild där jag tycker jag ser fin ut än en där jag ser rätt gravid ut. Eftersom jag inte är gravid. Men båda är jag. Och jag är rätt snygg och mjuk att ta i och har en ny prickig klänning som jag gillar.

Och hade jag inte blivit sjuk hade jag varit på gymmet just nu och startat en tvåveckorsperiod med hundringar, just for the fun of it. Nu får det vänta tills jag är frisk. Efter det hoppas jag på ett mer löpbetonat upplägg. Men mer om det någon annan gång!

Nu, tell me. Vad har ni haft för er?

18 reaktioner på ”Sjukt (intressant) inlägg

 1. Snygg klänning och snygg Beata oavsett vinklar.

  Här har det döpts Liten bebis, varit på efterkontroll (supergodkänt knip – ”detta borde du lära ut” sa barnmorskan, jag tackar och kör vidare), försökt hitta träningsmotivation (till mer än barnvagnspromenader och mammamageappträning), läst om BBC och bestämt att jag ska dit ett år, och ja, skött vardagscirkusen. Som vanligt.

  • Mäh, jag skriver ju om hur man kan fuska med vinklar och poser och allt :-). Nä, jag är större än ”vanligt” men de kilona märks nog faktiskt mest om man skärskådar mig naken. Och det gör i regel bara jag själv ;-). Kläderna är samma storlek som vanligt men den här klänningen är smickrande på mig!

 2. Härligt att du är tillbaks! Hm, vad har jag haft för mig..? BBC i lördags förstås och så den härliga kombinationen vårsol/utegym förra veckan. Men nu har alla barnens hostningar kommit ikapp mig och idag blir det en slö innedag.

 3. Trist att du är sjuk men kul att du bloggar. Var hqr du köpt den fina prickiga klänningen?
  Krya på dig!

 4. Vad jag gjort? Saknat dina inlägg, såklart.

  I övrigt: varit magsjuk och haft feber (trots att jag aldrig kräks, eller har feber), haft massiv träningsvärk i benen två helger i rad (hej ben-fredagar!), livskrisat en aning och köpt nya löparskor.

  Krya på dig!

 5. Har haft spring i benen och stress i huvet. Springet är bra men stressen är dålig. Det har hängt i liiite för länge för att vara ”bara en arbetstopp” så jag har sökt på vc för samtalsstöd. Det börjar närma sig de första 100 dagarna på nya jobbet, vem vet, kanske är det bara det och att det ger med sig snart.

 6. Livet rullar på som vanligt. Älsk på det! Vårtrötthet, händer varje vår… Är i koma några veckor och sen vänder det. Har snart kört med 10×10 i gymmet i två veckor. Gillar, och musklerna gillar. Hej, träningsvärk! Krya på dig!

  • Härligt, ska kolla in hur du tränat, har ju lite att läsa ikapp :-). Jag är nog piggare nu, snarare höstdepp här alltså. Hoppas du blir piggare snart!

 7. Inte kul med förkylning så klart, men väldigt kul att du är tillbaka 🙂
  Vad jag haft för mej? Hm, i veckan har jag äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen och det har varit så himla skönt. Nu är jag rädd dock: Mannen är verkligen mastodontförkyld, komplett med örvärk, hosta, feber och frossa. Hitills känner jag mej frisk men en vet aldrig *peppar, peppar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.