Periodisk fasta

Bara så där bestämde jag mig för internetfasta så här i fastetider (nu pratar jag mer ”å det var inte sant, å det var inte sant för däremellan kommer fastan” än typ 5:2 och sånt). Det är #bravalnyavanor för mig just nu. Så här blir det lite tyst ett tag. Likaså på instagram och på facebook. Och jag kommer inte läsa bloggar heller. HELT internetfri är svårt att vara med mitt jobb och det är inte det jag strävar efter heller. Men ja, det är bra att vara utan saker ibland. Så nu får ni vara utan mig lite. Beatatjata-fasta. Passa på och njut!

15 reaktioner på ”Periodisk fasta

  1. Jag förstår och respekterar din önskan om IT-fasta men det är TRÅKIGT utan DIG. Hoppas dock att du har det bra. Igår lagade jag anti-inflammatorisk hummus och då tänkte jag på dig. Har du förresten kollat på Biggest Loser säsong 15? Jag håller på att plöja mig igenom säsongen nu och sitter och gråter till ett avsnitt varje kväll. Ett riktigt fint gäng den här gången. 🙂

    • Gulle dig! Hummusen ja… har ju köpt ingredienser och sen glömt… Däremot har jag bakat brödet men mitt liv känns inte särskilt förändrat alls. Kanske för att jag inte testat att rosta det än? Och så är jag lite allergisk mot mandlar vilket jag struntade i. Började kolla säsong 15 igår, lägger mig i soffan för att kolla klart avsnittet nu 🙂

  2. Lite tråkigt är det såklart, men klart du ska göra det som känns bra!! Ibland borde jag oxå göra lika, inte för att jag bloggar själv, men ta en liten paus från internet och den där jä…a mobilen – kolla instagram var och varannan minut om det har hänt något spännande… Fick mig i alla fall en tankeställare – thank you 🙂 Ha det bra så länge!

  3. Jag är inget fan av att fasta. Fast i den här formen är det nog väldigt nyttigt. Jag fastar mer ofrivilligt, för jag hinner varken blogga eller annat.

  4. Jag kommer att sakna dig min favorit Beatatjata men jag vet att fastan kommer att göra dig gott. Njut och må väl! Stor kram

  5. Jag tycker att det är smart, skulle nog också behöva det. Jag har dock rensat ordentligt i mina flöden så jag får lite detox ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.