#Bravalnyavanor

Är ni med på lite utmaning i mars?

Jag förutsätter nog oftast att alla läser exakt samma bloggar och följer exakt samma instagramkonton som jag. Så är det så klart inte. Men jag gissar ändå att ni stött på hashtaggen #bravalnyavanor i någon av bloggarna som är med på Vevves mars-utmaning?

Jag är väldigt sparsam med att hoppa på bloggutmaningar nuförtiden. Jag har helt enkelt lärt mig min läxa genom åren (dvs att jag inte håller i hela vägen och då tycker det är urskämmigt och måste tröstäta några påsar chips). Men den här sortens utmaningar, som är väldigt fria, gillar jag. Det blir vad jag gör det till helt enkelt. Just nu passar detta väldigt bra med att jag vill äta renare och tänka till kring inflammationsdämpande/friskhetshjälpande mat. För helhetshälsans skull. Kropp och själ etcetera etcetera.

Utmaningen är uppdelad veckovis med start imorgon, lördag 1 mars. Det finns ett tema för varje vecka men jag fokuserar framförallt på hashtaggen. Bra val. Nya vanor. Ett bra val i taget kommer man långt med. Några nya vanor kan jag behöva lägga mig till med. Utforska hyllorna med specialhälsoübersuperfoods och – kors i taket – laga något nytt och – ve och fasa – baka! Det kommer mars handla om för mig!

Fast inga förbud förstås. Ni vet hur jag blir med förbud. Jag fokuserar helt enkelt på att vara nyfiken, prova nytt och prova annorlunda. Och äta så himla mycket bra grejer att jag inte får plats med sådant som man annars skulle kunna ha förbud mot om man var en sån som inte blev alldeles galen av förbud och bara ville äta sånt som är förbjudet.

Så mycket mat blir det.

Och då tänker jag mig att min kropp ska belöna mig med en månad totalt befriad från snörvel och halskill, med leder som är ovärkligt ovärkiga och blir mer och mer springredo ju ljusare det blir.

7 reaktioner på ”#Bravalnyavanor

 1. Jag ska också hänga på. Jag tänker försöka äta massa nyttigheter. Boosta kroppen helt enkelt! Och försöka röra på mig så mycket som möjligt. Det får räcka så just nu.
  Har också skrivit lite om det, och det lär blir mer. Ta hand om dig! 🙂
  http://www.mathimlen.blogg.se

 2. Jag är med. I smyg.
  Jag yogar.
  Vårknoppar och bebisbubblor kan komma att brista synkront här och det kommer att göra massor av ont (jag får i dagsläget träningsvärk av att sitta rak i ryggen). Däremot hinner jag inte / vill inte blogga. Jag hänger här lite istället. Så länge. Oki?

  • Hej! Härligt att höra ifrån dig! Klart du ska hänga här (just nu är jag dock på en oannonserad cyberspace detox men vi får se hur länge jag kan hålla mig borta :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.