Måndagsbra

Saker jag blivit glad av idag.

Liten yogastart. Eftersom dagsformen/timformen sa så.

Yogite på jobbet. Någon (gissningsvis vår receptionist/fixare) har laddat upp i köket. Jag blev glad! Sen var sorten jag provade rätt äcklig men ändå. Det är därför man ska ta ut glädjen i förskott.

Hälsade på besökande kund. Som redan visste vem jag är, pga bloggen. Jag blev i och för sig generad också (ibland glömmer jag att vem som helst kan läsa här) men glad vinner.

Barmark och några förskrämda solglimtar gjorde mig glad på lunchpromenaden. Jag gillar snö på vintern men jag ska inte förneka att jag ser fram emot vår.

Jag glömde min bok hemma. Först blev jag lite ledsen. Sen ägnade jag pendlingen åt att lyssna på podcasts istället. Helt organiskt och Träningsglädje Talks gjorde mig glad igen.

Träningsvärk. Är så glad över den att jag nästan glömmer att jag är lite ledsen över ledvärken.

Sovmorgon i förskott. Nu tar jag ut glädjen i förskott igen men det ska bli så skönt att få sova, och att få vakna utvilad. Och att få träna imorgon bitti. Och att få en till, glad dag.

Hur har du haft det idag? Vad har gjort dig glad?

6 reaktioner på ”Måndagsbra

  1. Nu har det förvisso hunnit bli tisdag (och nästan onsdag), men i alla fall..

    Idag har jag blivit glad av att jag hann pussa och krama på både sambon och dottern innan jag åkte till jobbet, att jag har så många härliga kollegor, att jag upptäckte när jag kom hem att sambon hunnit diska undan efter frukosten (att inte ha någon diskmaskin är en förbannelse) och att ryggen bråkat mindre idag än igår.

  2. jag är glad att sonen som fyllde 20 år!! blev glad över sina presenter och att vi åt en god och trevlig middag på restaurang för att fira hans stora dag 🙂

  3. Idag blev jag glad över att jag såg Jeannas kommentar om att ett nytt Helt organiskt kommer imorgon, sedan är jag glad för att jag fick hänga med två av mina favoritbarn och deras mammor och att jag kände mig pigg och glad idag. Skönt!

  4. Solen. Att innan man ens satt sig i bilen kunna se solen och att det kommer bli en dag med klarblå himmel! Lunchpromme i varmt väder och barmark, så man blir sugen på backintervaller. Och att vi förberedde middagen igår så jag hann träna ett pass innan maten! Win!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.