Grått är rått

Don’t know about you men här har det regnat och varit grått hela dagen. Tvingade ut min trötta och ambivalenta (Är jag helt frisk? Är jag lite krasslig? Jag går på timform för tillfället) kropp på en riktig powerwalk i ”dagsljus” eftersom jag mår bra av det. Knäna mår inte lika bra men när det regnar på tvären måste man gå snabbt, så är det bara.

Hemma återfick jag värmen i hemmagymmet. Kom igång med rumpskak tillsammans med barnen, sedan fokuserade jag på överkropp medan barnen fokuserade på att vilja vara exakt där jag ville vara och ha exakt den utrustning jag ville ha för tillfället.

På 30 minuter hann jag fyra varv av en liten cirkel och sedan eftersvettades jag med lite yoga. Vid det laget hade barnens uppmärksamhet gått från mig till Aristocats så jag kunde till och med smyga ner i badkaret utan att bli ambushed. Win!

image

5 reaktioner på ”Grått är rått

  1. Kul ändå att de får vara med, det kommer ge dem en nyfikenhet och en glädje inför just träning framöver. Viktigt och bra, även om de är lite i vägen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.