Lite av varje

Lite hotellfrukost och inspirerande möten. Lite skynda hem igen för att ta hand om barn med pest (läs: misstänkt ögoninflammation). Lite jobbsamtal med skrikande barn i bakgrunden. Lite lyssna på brevbärarlek (”Nu får du skynda dig med kontrakten, posten ska delas ut.”)

Lite mensvärk, huvudvärk och ledvärk att gnälla på. Lite träningsvärk att gotta sig i. Lite mycket sömnbrist, lite helgfeeling. Lite doft av nybakade chokladkakor som ska toppas med oboy-glasyr. Lite morotsstavar och gurkbitar som lämnas på diverse intressanta ställen och fastnar under fötterna där klackskor bytts till raggsockor. Lite VPN-problem, lite bloggtid i väntan på supportens fjärrstyrning.

Lite rödlackade naglar och mascaragnugg under ögonen.  Tvätthögar och pressreleaser. Snabba uppdrag från chefen (”bör skickas ut idag”) och sanna förmaningar från Stor (”Nu när du sa till Liten så lät du lite hård faktiskt, mamma.”).

Livet. Vardagen. Lite av varje, hela tiden. Inte sant? Precis som vi småbarnsföräldrar. Alltid jour, alltid multitaskande. För himla klapp-på-axeln-bra, faktiskt.

Lite jobbkläder och lite myskläder
Lite jobbkläder och lite myskläder

Nu ska vi äta kakor och dricka mjölk och sedan lägger vi oss i sängen allihop, en stund åtminstone.

Update: Nu har jag haft ångest i en hel halvtimme för att jag skrev att småbarnsföräldrar är klapp-på-axeln bra. När vi alla är det, förstås. Förlåt. Jag är sömnbrusten och har kaksmulor precis överallt.

5 reaktioner på ”Lite av varje

  1. Men åh så jag älskar dina inlägg. Sätter ord på sånt som jag tycker likadant om men inte kan formulera till kloka meningar.
    Ha en riktigt skön helg 🙂

  2. Jamen inte ska du ha ångest! Vi är ju klapp-på-axeln bra! Och ibland känner man (jag) sig slå-i-huvudet-dålig. Eller ångest-i-magen-inkompetent. Eller erövra-hela-världen-fantastisk. Ha en bra dag, hoppas alla är krya!

  3. Verkligen livet. Jag är hemma och sjuk, eller hemma och på bättringsvägen är bättre. Var evigheter sen sist, känns märkligt att vara hemma själv. Plöjt ett gäng avsnitt av Orange is the new black. Träningsvärk här med sen gårdagens grymma gympass. Älskar marklyft som verkligen tar i hela kroppen.
    Krya på den som är sjuk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.