Fredagstips

1. Läs alla kommentarer till förra inlägget. Jag är inte ensam om att tro på ”alla andra” men än så länge finns inga som helst bevis för att ”alla andra” finns. Däremot finns många bevis för motsatsen.

2. Läs inte följande om du 1) äter rent och fint och blir provocerad av folk som äter mat av mer skräpig karaktär eller 2) äter rent och fint men inte vill få karaktären prövad av frestelser eller 3) har pms. Jag har tagit fram pulled pork ur frysen (storkokt vid tidigare tillfälle) men istället för att äta med sallad tänker jag nog placera gottigheten på en massa nachos, hälla mängder av ost på och skjutsa in härligheten i ugnen. Och så typ gräddfil, guckamåle och salsa till. Och lite sallad.

3. Yin yoga. Eller vilken yoga som helst. Det är helg för sjutton, gå in på Yogobe och testa gratisdagarna. Härliga grejer.

4. Om du yogar, gör det till din grej. Det finns inga regler! Och om det finns det så är det ändå ingen som bustar dig om du yogar hemma. Denna veckan har jag pga dumförkylning inte tränat en enda gång. Istället har jag tassat upp, druckit mitt varma citronvatten och läst dagens andakt i en andaktsbok. Sen har jag kört olika yin yoga pass medan jag lyssnat på lovsång. Kropp, själ och ande säger muchos gracias.

5. Ha en riktigt härlig helg. Det är nog bästa tipset. Jag ska nog krypa in under en hög med filtar och kurera min förkylning med böcker, tv och grönt te med ingefära i. Leva som jag lär… Och så ska jag fira min treårsdag! Det är stort!

image

7 reaktioner på ”Fredagstips

  1. Vet ju att folk skriver det hela tiden – men det är UNDERBART att läsa din blogg, och särskilt de här ”jag-är-inte-heller-felfri-inläggen”. De ger en så skön känsla i magen på nåt vis, man får en tankeställare och slappnar av lite. Att läsa om hur jädra duktiga en del är är inte nåt som får en själv att må bättre direkt!!
    Däremot, om DU har varit förbaskat ”duktig” och tränat efter dina planer och ätit bra och är nöjd – då kan man glädjas å dina vägnar och inte bara få dåligt samvete. Du är värd det liksom.

  2. Treårsdag? Från det tog tag i din träning etc. Är nyfiken! Vilken inspiration du är för övrigt! Älskar din blogg!

    Har btw hittat vad som verkar vara en bra pylobox-ritning. Tack för det! 👍👏💪 😉

  3. Läst allt i inlägget nedan. Jag är inte heller alla andra. Finns de? Jag känner att de senaste åren kanske framförallt året har jag blivit bättre på att prioritera vad jag vill och mår bra av och vad vi i våra familj vill och mår bra av. Är skönt att komma dit. Tycker du gör helt rätt i ditt beslut, jobbet finns ju kvar när barnen blivit större. Jag jobbar deltid och kommer göra så länge jag kan. Ha en skön helg och krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.