Bye bye burrigt barr

Med jämna mellanrum (typ, ett par år) så får jag för mig att det inte alls är jobbigt att fixa frillan vareviga dag för att det inte går att sätta upp håret. Jag ångrar mig i regel efter några dagars slitande med fön, mousse och plattång. Men jag vore inte jag om jag lärde mig av mina misstag.

Så här såg jag ut vid lunchtid idag. Så ser jag inte ut nu (och inte bara för att jag knölat upp kjolen i midjan för att få på mig thermobyxorna och för att jag bytt stövlarna mot raggsockor och vinterkängor. Jag må vara obildbar men jag är för gammal för att frysa i strumpbyxor på promenaden från tåget.)

image
The selfie över alla andra selfies: Toaselfien.

Hur jag ser ut nu? Cliffhanger!

(Jag kan inte med att ta tågselfie, det är mest det.)

10 reaktioner på ”Bye bye burrigt barr

  1. Jag måste tips om termokjol! Det bästa plagg som uppfunnits. Då är man klädd men varm. perfa till och från jobbet eller en runda på stan och smidig om man redan från början bär kjol. Min kommer ifrån Skhoop men det finns även billigare varianter i sportaffärerna 🙂

  2. Och jag klipper lugg med jämna intervall för att få en frisyr. Efter otaliga gånger jag ångrat mig och sätter upp skiten med spännen efter bara några veckor när sidospoilern är ett faktum skriker maken högt varje gång jag nämner ordet lugg… 😉 Men jag kommer säkert ge mig på det igen så jag förstår dig. Ser fram emot bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.