Om att få det gjort

Jag har ju kommit att älska träning och behöver sällan anstränga mig för att vara motiverad. Jag vill träna, jag tycker om att träna, jag mår bra av att träna. Ibland sätter tid och omständigheter käppar i hjulen men viljan finns där.

För det mesta. För jag är samtidigt lat och älskar att slappa bort en hel dag. Då är det perfekt att få det gjort direkt på morgonen. Särskilt på helgen, i synnerhet på söndagen, när jag vaknar utvilad efter ett par nätter med mer sömn. Lyx just nu är att båda barnen sover till 7-8 vilket är himmelrike i jämförelse med klockan 05… Och eftersom jag däckat innan 23 både fredag och lördag så har jag sovit gott och länge.

Jag drog mig i sängen en stund innan jag bestämde mig för att bara dra på mig träningskläderna och åka iväg. Supersugen var jag inte men jag visste att timmarna lätt går annars. Slappa runt i pyjamas, äta frukost, äta lite mer frukost och sedan dricka lite mer kaffe och vips är det dags för lunch och så snurrar det på. Så medan barnen tittade på Barnkanalen och Barnafadern låg kvar i sängen så åkte jag iväg till gymmet. Just nu blir det i regel ett gymbesök per vecka och då kör jag igenom hela kroppen med supersets. Idag kände jag inte alls för mina vanliga övningar utan freestylade ihop ett gäng favoriter (både älskade och hatade sådana, gymfavoriter kan vara både och…). Exakt hur passet såg ut kan ni se på min funbeat-sida, länk och kort beskrivning finns i menyn till höger.

Det var intensivt, svettigt och tungt. Och väl hemma med min gröt och min Nespresso Masala Chai (jag håller med Pia och Annie, supergod!) så är jag extremt nöjd med mig själv. Och med det faktum att söndagen nu ligger framför oss, full av precis ingenting.

Det är inte så lätt att ta bloggbilder...
Det är inte så lätt att ta bloggbilder…
...när Barnafadern skrattar åt mina poser...
…när Barnafadern skrattar åt mina poser…
...och små linslusar vill vara med
…och små linslusar vill vara med

Ha en skön söndag, y´all!

 

4 reaktioner på ”Om att få det gjort

  1. Och jag drog mig länge idag… Inte så mycket morgonträning just nu. Orkar int… Men det blev ett kvällspass, hemma. Mera morgonträning på våren då man inte behöver dra på sig femtielva lager kläder och då det är ljusare ute. Duktiga du!

    • jag tränar bara hemma nu till vardags, går utmärkt. Och så ett gympass på helgen för variationens skull. Orkar inte ge mig ut i mörker och kyla…

  2. ah, det är verkligen bästa känslan! Jag drog mig typ tre sekunder för länge för att träna före frukost idag. Om jag känner minsta lilla hunger så går det ICKE. Gick och sur-muttrade lite över detta hela förmiddagen men körde till slut bröst/triceps/axlar + intervaller och blev genast på lite bättre humör. Tror jag ska slå till på dubbelpass idag… lutar åt legnight…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.