Bloggtips

Nu mina vänner är det dags för lite bloggtips igen! (<— Kika in där för fler bloggtips, one of these days ska jag fixa någon sån där tjusig läslistegrej men liksom orka greja med sånt).

Ni som hängt med ett tag vet att jag äääälskar att hänga med bloggar från början. Jag vill gärna vara först med att bloglova också, så att jag känner mig lite speciell. Jag gör vad jag kan för bekräftelse. Och så gillar jag helt enkelt att veta hela bakgrunden, åtminstone hela bloggbakgrunden. För jag gillar att känna folk även om jag aldrig träffar dem IRL. Så lyckan är gjord när jag hittar nystartade bloggar eller bloggar med såpass kort historik att jag kan tillbringa en lat lördagförmiddag med att läsa ikapp (precis så gjorde jag med Charlotta Sofia häromsistens! Ni har väl hittat dit också va?). Så, här är några tips för er som gillar samma som jag!

Kevlarsjäl – The best version of me:
Nä jag vet. Hon är inte ny. Egentligen. I själva verket är hon en sån där som jag ”hängt” med i cyberspace sedan Olga Rönnberg-tiden och som jag till och med har träffat IRL, tack vare nämnda Olga. Men nu är hon på gång igen, med nystartad komiform-blogg efter bebis nummer tre. Och hon lovar att gå igenom allt från förr som är intressant för nu, annars lovar jag det å hennes vägnar.

Anna – Min resa mot ett gladare, spralligare och friare liv:
Anna har precis börjat blogga och ungefär lika precis börjat äta enligt LCHF. Det gör inte jag men det är kul att följa med i alla fall. Jag gillar hennes tänk och är helt övertygad om att hon kommer gå från 29 till 30 år som en gladare och spralligare tjej. Sen är det intressant att försöka klura ut hur man ska kommentera på bloggen för Anna bor i Schweiz och bloggknapparna är på tyska. Hon går på konst- och designskola i Zürich, hoppas vi får läsa mer om det! Och så har hon en man och fyra barn. Bara en sån sak!

Cecilia Ödman
En hel tvärtomgrej har lett mig till Cecilias blogg – från IRL till sajberspäjs. Hon är nämligen Jönköpingsbo och liksom the one att känna i marknadsföringssammanhang så jag har klämt lite på henne (bildligt talat och med största ödmjukhet) på diverse nätverksträffar. Hon har också haft en tuff höst och har liksom jag tagit nya tag för balans och hälsa. Det hade jag inte en aning om förrän hon sladdade in i min blogg och sa hejhopp. Roligt! Och nästa vecka ska vi luncha. Det blir hälsotallrik och en kamp mellan två favoritsamtalsämnen – kommunikation och träning.

Så, in och läs och ge dem ett riktigt Beatatjata-välkomnande, så där som bara ni kan!

8 reaktioner på ”Bloggtips

  1. Jag brukar kika in här rätt ofta, blir alltid peppad och upplyft. Du är liksom vanlig på ett underbart sätt, och vågar skriva det många känner. Att inte räcka till, att må dåligt osv. Kämpa på! Jag har också haft en riktig skithöst rent ut sagt, börjar äntligen hitta tillbaka. Lite.. Har dragit igång min blogg igen efter ett tråkigt uppehåll pga bristande ork. Kika gärna in och säg hej till mig med 🙂 Kram

  2. Hej! Har följt dig ett tag på instagram men fattade först nu att du har en blogg.. Kul! Nu är den inlagd bland mina bokmärken. 😀

    Roligt med länktips också, lyckades dock inte gå in på kevlarsjäls bloggen, kanske gör jag fel eller så kanske bloggen ligger nere. Men jag vill ändå bara kolla så att det var korrekt länkat.. Eller om du kan ge något mer att söka på så att man kan hitta bloggen ändå. 🙂 vore jättesnällt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.