Inte så sweet

Sweet pain, säger vi träningsglada ofta om träningsvärken. Men så här ont som man (jag, i alla fall) får efter ett uppehåll är inte särskilt roligt. Brutalt! Och då körde jag ju ändå ett relativt lugnt benpass i fredags? Benen är värst tycker jag, träningsvärken i överkroppen blir inte lika utmanande i vardagen liksom. Även om jag just nu, efter gårdagens överkroppsbonanza på gymmet, inte gärna rör mig överhuvudtaget om jag kan undvika det. Det kan jag inte.

Så jag har städat huset och sen får vi ge oss ut i snön. Jag har också en luddig tanke kring MOJO-yoga och core-träning men vi får se vad tiden, orken och lusten räcker till.

En liten formcheck från igår. Efter uppvärmningen, innan själva passet så ingen pump. Inte särskilt imponerande efter axelproblem och sjukdom (om mitt flexande någonsin varit imponerande lämnar jag okommenterat). Låt mig återkomma om några månader så får vi se om det är någon skillnad!

PhotoGrid_1389464182852

Roligast igår, förresten? Att avsluta passet med lite snatchar med kettlebellsen. Åh vad det är roligt! Axeln håller men mycket teknikträning med mesvikterna krävs för att jag inte ska paja allt igen. Värt det dock, jag älskar bellsen!

6 reaktioner på ”Inte så sweet

  1. Jag älskar också bellisarna 🙂 Och tekniken kan man inte slipa för mycket på så det gör inget att jobba med lägre vikter där tycker jag. Och vad gäller MOJO tänker jag som Jeanna, även en kort stund gör verkan. Bara det där att landa och vara närvarande en liten, liten stund är viktigt.

  2. Det är så sjukt jobbigt med träningsvärk i benen, sådär så en får ta sej en funderare på hur man eg. ska komma ned till toastolen.
    En gång innan jag började den här ”träningsgrejen” fick jag för mej att göra utfall, 10 per ben. Var helt förstörd en vecka efter det. Tror t.o.m att jag möjligen fick lite feber. Jisses!

    Jag brukar tänka på musklerna som gonar till sej och bygger på där inne. Då känns det iaf lite bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.