Hälsodagboken vecka 2, 2014

Måndag 6 januari:

Sista dagen på jullovet. Städat, fixat och förberett inför jobbstart. Bland annat med att välja kläder för kommande tre dagar, fixa lunchlådor och mellanmål och genom att kolla på Suits. Förstås. Prata om jobb-power-inspiration (även om jag ska akta mig så att jag inte går runt och skriker ”OBJECTION!” i korridorerna. Känns lite malplacerat på ett IT-företag.). Bra mat dagen lång med en lite sladdning på kvällsmaten. No worries, inga chips… Men jag inser att jag ätit lite för snålt under dagen med ökad kvällshunger som resultat. Man skulle ju kunna tro att jag är rookie på det här…

Lördag 11 januari:

Hoppsan, hela veckan har gått och ingen notering i dagboken. Full fart på jobbet och det känns bra och är roligt. Hurra för mitt jobb! Jag är supertrött, förstås, och helgen (som är min långhelg med ledig fredag) har handlat om återhämtning. ”Kontoret/gymmet/gästrummet/skräprummet” är rörigare än någonsin, mitt i rensandet. Veckostädningen är inte avklarad ännu. Tvättmaskinen snurrar i och för sig men det är väl ungefär så mycket nytta vi gjort hittills.

I början av veckan kände jag mig fortfarande rätt krasslig men efter ett par test-träningspass (yoga en dag, cardio en annan) så kände jag mig redo för comeback på gymmet. Ben i fredags, överkropp idag och snart kommer allt göra ont. Gött! Nu blir det hemmaträning för hela slanten fram till nästa helg. Kort och intensivt är melodin!

Söndag 12 januari:

En bra vecka till ända! Ätit bra och ungefär enligt mitt tänk hela veckan. Nöjd med det. Ett knappt kilo har försvunnit, nöjd med det också. Känner mig redo för att registrera maten i någon vecka eller två nu, få ännu lite mer koll på energimängderna. Mest nöjd med att jag är frisk (peppar, peppar och ett stort glas varmt citronvatten på morgonen – låt mig få förbli frisk hela 2014 nu!) och vågar till och med tänka i träningsplaneringsbanor. Hurra! Och så snöar det vilket är lika med LJUS. Bra inledning på veckan!

En reaktion på ”Hälsodagboken vecka 2, 2014

  1. Skönt att höra att du är på banan igen. Det är jag med. Kosten har varit bra hela veckan, är mycket nöjd med både den och träningen. Mindre nöjd med förkylningen som slog ner som en bomb efter dagens löprunda. Hoppas sova bort den till imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.