Ny crush

Harvey Specter.

Eller kanske Mike Ross. Eller Donna! Åh Donna… Om jag trodde på reinkarnation skulle jag vilja bli återfödd som fräknig och rödhårig.

Blir jag sugen på att gå runt i fodralklänning och pennkjol (ej samtidigt)? Ja! Högklackat? Ja! Jobba 80 timmar i veckan? Ja! Eller nej kanske. Men jag kan kolla på Suits 80 timmar i veckan och äta godis samtidigt – ka-ching!

(och de där fodralklänningarna och pennkjolarna kan ju vara en morot kanske… Ska bara äta upp mitt lördagsgodis först.)

8 reaktioner på ”Ny crush

  1. Oooo!!! En ny bra serie! Precis vad jag behöver i väntan på nästa säsong av ”Orange is the New Black” och ”House of Cards”. Hoppas godiset var smaskigt! Själv sitter jag och sörplar vin och ska poppa en ENORM skål med popisar. God lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.