Flex friday y´all!

Äh vad säger ni? Ska jag komma ur pyjamasen, lämna Housewivesarna i Vancouver åt sina öden och åka till gymmet kanske? Bryta den här 10 dagar långa träningsfastan (pga jag har varit sjuk you know, inte bara lat. Bara lat i två dagar eller så) och tillskansa mig lite träningsvärk över hela kroppen?

Jag tänker mig supersets, jobbiga övningar för både överkropp och underkropp och kanske några core-övningar på det bara för att. Kanske inte så intensivt att jag inte kommer kunna gå förrän på annadagen men sådär så att jag känner att jag har en kropp imorgon.

Ska vi säga så? Det gör vi. Here I go. Vad gör du?

Bild 2013-12-20 kl. 11.44

 

10 reaktioner på ”Flex friday y´all!

  1. Tagit jullov en dag tidigare än vad som var tänkt, skönt. Snart tar jag med barnen på utflykt, vi tar tåget till mormor och morfar för första gången. Lätt att roa de små 🙂 Ha så kul i gymmet och kul att du är frisk igen.

  2. Låter hätt med gymmet, det är du värd. Och fredagsfys före fredagsmys. Du kommer inte ångra dig! ❤️ Själv fick jag ett gyllene tillfälle att springa är på förmiddagen: vi skulle baka men hade inget socker hemma. Tjofftjoff, ungarna i syskon vagnen och ut med mej. Riktigt skönt och jääääää….ttejobbigt att springa långt med den tunga vagnen! Men som sagt. Fredagsfys före fredagsmys!

  3. Go Beata, go! Jag leker med tanken att bege mig dit när Anton är på handbollen kl 18 (också en tid att lägga en träning på 18-19 fredag kväll…) premiären för mig i så fall och jag skulle behöva dig där då, men; jag är vuxen, jag är inte rädd, jag kan själv…..eller???

  4. Väntar och surar och väntar och surar lite till. Och låter de två ongarna utanför magen sköta sig bäst de vill. Bläh för BF +8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.