Alltså…

…nä, jag har inte tränat än… Jag fastnade hos housewivesarna i new jersey också (det finns många hemmafruar! Skvatt galna allihop!) och sen blev jag hungrig och sen längtade jag efter att hämta hem mina barn till jullov istället och sen tänkte jag att jag kan ju träna senare med min kompis istället (men hon har bangat) och så hade jag flera andra bra ursäkter så jag skippade gymmet…

…och åkte och hämtade mina barn och firade in jullovet med fika. Och trots att jag varit hemma i tre veckor redan så känner jag mig lovpirrig och tänker att det är friskt av mig att bli pirrig över något överhuvudtaget…

…och därför sitter jag kvar här i kökssoffan med min kaffe och den här fantastiska boken som ni måste läsa (lånas med fördel på bibblan, jag äääälskar bibliotek) och njuter av pirret.

Gymmet finns kvar. Och är öppet till 23. Och imorgon med. Just sayin’.

MVH
Fru Procrastinator

image
Dagens boktips

7 reaktioner på ”Alltså…

 1. Gymmet finns kvar! Hurra för pirr, ett steg i rätt riktning!
  Vi har firat in ledigheten med julbord. Personalen gjorde ett kanonjobb och satte barnen i främsta rummet. Det gillas!
  Nu sover de små sött och snart föräldrarna också.
  Kram!

 2. Bangat å bangat…. Jag går här hemma och håller sammanbrottet på näslängds avstånd genom att gråta mig igenom uppgift för uppgift här hemma. Och inte lyckas jag med nått. Tårtan är platt, knäcken för seg, barnen arga och hungriga (antagligen orsak till vreden) och jag är mjuk och fet och har ont i ryggen för att jag aldrig tränar. Inte världens bästa träningssällskap direkt…

   • Tidigt?!? Ha! Först ska jag ta itu med två tårtor och en hoper marsipanrosor innan sängen kan bli ett alternativ. Men nu är jag åtminstone lämnad i fred…

    • Landhs, my dear friend, Landhs… Rosa prinsesstårta med snöflingor och namn hämtas imorgon utan att modern i den här familjen fått hjärnblödning (av den anledningen iaf, det finns ju så gott om andra!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.