Sjukt insiktsfull

För fyra år sedan blev jag sjukskriven på grund av stressgrejer och eftersom jag hade görasketasvårt att tillåta mig själv att slappna av så såg kroppen till att tvinga mig till vila. Genom att ge mig influensa som sedan blev till lunginflammation. Jag var däckad i tre veckor och insåg att jag var tvungen att göra något radikalt för att förändra mitt liv. The rest is history, som man säger. Jag hade inte kunnat ha en träningsblogg innan dess, that´s for sure!

Nu är jag sjukskriven igen på grund av stressgrejer och annat bös och eftersom jag har haft görasketasvårt att tillåta mig själv att slappna av ordentligt så blev jag tvingad till vila. Genom feber och halsont i halsflussklassen. Bara däckad i en vecka den här gången men vilan har gett insikter. Det krävs inte lika radikala förändringar som sist, kanske, men jag får skärskåda mitt liv lite. Många saker fungerar, bättre nu än förr, men andra saker behöver tweakas.

Sist sadlade jag om från soffpotatis till träningstjej. Kanske blir 2014 året då jag börjar digga trädgårdsskötsel?! Konstigare saker har ju uppenbarligen redan hänt.

En reaktion på ”Sjukt insiktsfull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.