Be careful what you wish for?

Kan det eventuellt varit någon som utmanade ödet genom att skriva saker som att det känns konstigt att vara hemma utan att vara sjuk på riktigt?

Det var ju dumt. För nu är lilla killekillet en jätteklump i halsen och ackompanjeras av skallebank, frekventa nysningar och en kroppstemperatur lite över den normala.

Så jag ligger väl kvar här, i min soffa, och rätt var det är så vaknar jag upp och inser att jag och röda yllefilten har vuxit ihop permanent. Could be worse.

Bild 2013-12-12 kl. 10.46 #2
Feeling hot hot hot

4 reaktioner på ”Be careful what you wish for?

  1. Krya på dig vännen! Maken är hemma med magsjuka, ryggskott OCH förkylning.. Gullungen klagade imorse så jag väntar på att han kommer hem sjuk också. Själv körde jag löparintervaller + pulszon 3 kondis imorse och LÄNGTAR efter styrketräningen imorgon, mest för att det innebär mer mat:) puss

  2. Hu, själv har krupit ner i sängen efter att ha ringt hem maken. Ta hand om två barn, 2 år och 6 mån, är ju lättare om man vill stå upp. Och det gör jag helst inte, faktiskt vill jag inte ens sitta om jag slipper…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.