Fredagsfys x 2

Vi skulle fredagsmysa i Göteborg hos Sven men på grund av Sven (en annan) så sitter Barnafadern i en stillastående lastbil någonstans på Vara-slätten och vi myser på så gott vi kan här i Snösäkra Mullsjö. Så kan det gå.

Idag la jag upp följande bild på Instagram och skrev att om Good things come to those who sweat så måste jag ha AWESOME things coming my way. Så där såg jag ut efter ett dubbelpass av T25 – först lower focus (ben, alltså) och sedan Ab Intervals (core, alltså). Roliga pass båda två! Utvärderingar på alla workouts kommer när jag överlevt veckan…

PhotoGrid_1386327973957

Sen svettades jag lika mycket en gång till när jag skottade vårt blåshål till garageuppfart. Meterhöga vallar här och var, nästan renblåst på andra ställen. Första kvarten så muttrade jag och drömde om en snöslunga men sen blev jag varm, svettig och rödkindad och kände liksom lite YEAH! Det är något visst, ändå, med att stånka och stöna och använda hela kroppen (inte på det sättet, snuskhumrar) och samtidigt få dagsljus och frisk luft. Det tog en timme och maken till skottad uppfart har jag nog inte sett (och såg inte efter en kvart eftersom det fortsätter att snöa rejält här). Jag fick i alla fall ut bilen och kunde hämta hem barnen.

PhotoGrid_1386344342814

Enda failet är väl att jag badade efter första träningspasset och nu orkar jag baske mig inte duscha en gång till. Men det gör inte så mycket, mitt svett luktar kaffe och kokos. Jag gissar också att jag kommer ha ont ungefär prick överallt imorgon.

6 reaktioner på ”Fredagsfys x 2

  1. Åh, snöskottning, vardagsmotion när den är som bäst. T25 verkar superspännande, det kanske får bli träningsinriktningen fr om februari. 🙂
    Har läst om din ohälsa, tråkigt vatt du inte mår bra. Skönt dock att du verkar ha bra människor runt dig. Krya på dig.

  2. Ja, det är något speciellt med sånt där kroppsarbete som typ snöskottning och vehuggning. Man känner sej redig på något vis, åstadkommer något som syns, inte bara på kroppen. Nu bor ju jag i lägenhet men får leva upp med snöskottning på landet ibland, i föräldrahemmet. Alltså, det är tungt att skotta snö! Jättetungt.
    Apropå kaffe och kokossvetten: Har du provat kaffescrubben? I så fall: Vad tyckte du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.