Man vet att Beatatjatan…

…är trött på sina träningskläder när hon börjar göra konstiga kombinationer bara för att variera sig lite. Som de här supergenomskinliga kari traa-tightsen som jag aldrig använder (pga supergenomskinligt är inte min färg) med shorts över och linne till. Kände mig helkonstig och då tränar jag ändå hemma, helt själv.

image

Jag behöver inga träningskläder. Inte ett enda plagg behöver jag. Men jag vill haaaa!

(och nya skor att springa ute med och nya skor att träna inne med och ny yogamatta och ett bolster. Sen är jag nöjd. Ett tag.)

4 reaktioner på ”Man vet att Beatatjatan…

  1. Fin färg på brallorna, men genomskinligt passar sig liksom inte riktigt med träning. Jag har typ ett par brallor som passar nu, ett par grå, och plötsligt minns jag varför de låg läääängst in i garderoben. Varenda liten svettdroppe syns, ser lätt ut som man kissat ner sig. Not cool.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.