Tacksamhet

I fredags åkte jag till Göteborg för vår twice-a-year-tradition tjejsläktträffen. Jag var rätt trött men få saker är så oerhört, fantastiskt, gapskrattsroliga som de träffarna. Från minsta kusinerna och sysslingarna som precis passerat 20-årsstrecket till världens coolaste farmor som fyllt 91. I fredags var vi sjutton stycken och det är en sådan oändlig källa till kunskap och erfarenheter så ni fattar inte. Jag fick fantastiska råd, tankar och stöttning från kvinnor både äldre och yngre än jag, med liknande eller helt andra erfarenheter. Det är överväldigande tydligt att jag inte på något sätt är ensam.

Och så att vakna utvilad i sitt barndomshem. Dra på myskläderna och åka för en frukostdejt med störstasyster. Prata ännu mer och få del av alla de insikter som elva års försprång givit henne. Återigen – jag är vare sig ensam eller unik.

Och alla era kommentarer. Underbara ni! Jag blottar mig och ni omhuldar. Ni känner igen er, ni stöttar och delar med er av era erfarenheter. Vi är inte släkt men besläktade.

9 reaktioner på ”Tacksamhet

  1. Min älskade, Ä.L.S.K.A.D.E. Beatatjata, du är aldrig, A.L.D.R.I.G. ensam….. Dock är du utan tvekan alldeles sällsamt unik. Glöm aldrig det, min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.