Beatatjata goes lunchträning

Jag orkar, orkar, orkar inte morgonträna just nu. Det är i och för sig  ganska mycket jag inte orkar men jag får återkomma om det. Morgonträning är i alla fall högt på listan. Jag orkar sannerligen inte kvällsträna heller.  Jag orkar dock inte inte träna för då orkar jag snart ingenting alls (hängde ni med på den?!) så därför har jag sänkt fåfängsnivån kraftigt och bokat in mig på bodypump på lunchen imorgon. Hej eftersvettningar på kontoret, hej osminkat tomatface (pga jag svettas i ansiktet med. Mest.). Så mycket längre utanför min comfort zone kommer jag nog inte vare sig på gymmet eller kontoret.*

Förrän på torsdag när jag ska zumba på lunchen. Jisses alltså!

*Okej. Jag kan nog komma på både en och fem grejer som skulle vara utanför min comfort zone på gymmet och/eller kontoret. Men vi behöver ju inte get nasty.

7 reaktioner på ”Beatatjata goes lunchträning

  1. Tack för att du sätter ord på min status just nu! Inte orka träna, men inte inte orka! Precis där är jag just nu! Det går över va? Det bestämmer vi! 🙂

  2. Du kommer se rosig och härlig ut, och kommer att påminna kollegorna om att de bara satt på baken på lunchen när de också kunde ha gjort nytta! 🙂 Och bara lugn, morgonenergin kommer tillbaks när du är redo för det igen.

  3. Fåfängsnivå….? All träning är väl bättre än ingen?! Oavsett om du kör på gymmet eller på gruppass. Ibland behöver man den där extra skjutsen som gruppträningen ger, även om man hellre kör själv.

  4. Vad kul att höra från dig igen! Jag tycker att du är grym som orkar anstränga dig så och verkligen försöker, det är imponerande! Jag hoppas att du mår bättre snart och att du får tillbaka lite energi. Jag skickar en styrkekram!

  5. Lunchträning är jättebra! Och det går ÖVER, det där svettiga, röda… dina kollegor kommer bara bli avundsjuka att du tränat!

    Och jag hoppas att den här tröttheten du drabbats av är naturlig, och övergående. Att det liksom är en fas och att du snart är tillbaka i dina gamla (morgonpigga) gängor igen!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.