The proteinlatte is back!

Går era mellanmål också i cykler? Jag har inte druckit proteinlatte på evigheter (sedan förra vintern, troligtvis) men nu är det mitt nya (gamla) favvomellis igen. Idag kompletterat med apelsin och knäckemackor med ost och paprika. Yum!

Om ni inte testat tidigare så finns det en instruktion här: Proteinlatte for dummies. Jag använder Fit & Smarts proteinpulver med Caffe Latte-smak. Numera kör jag dock ner kaffe/espresso direkt från Nespresso-maskinen istället för snabbkaffe-varianten. Båda är lika goda!

IMG_20131108_113151

För övrigt så har träningen och maten vecka 1 av #change_30 gått alldeles utmärkt. Jag har skippat godis, fika, efterrätter och fokuserat på mat. Mycket mat! Vecka 2 fortsätter på ungefär samma sätt fast med två små tillägg. 1) jag kommer äta ett par ”fria” måltider (gillar inte uttrycket men ni förstår innebörden). Jag undviker fortfarande chips och godis men det blir troligtvis efterrätt imorgon och en födelsedagsfika på söndag. 2) Jag kommer skriva upp det jag äter i ShapeUp-club. Inte med några mål eller begränsningar, bara registrera i största allmänhet. Informationen använder jag sedan in i steg 3, om en vecka.

Hur har ni det denna fredag?

 

14 reaktioner på ”The proteinlatte is back!

  1. Har en härlig fredag. Har kört första spinningpasset på åtminstone ett år (sen innan graviditeten och nu är bebisen ett halvår) och nu filmmys i soffan med mellanbarnet.

    Jag har också börjat skriva in i Shape Up för att få lite koll på maten, men jag tycker att det är lite svårt att vara exakt. Hur höftar man till på en pastagratäng tex?

  2. Bra fredag, kort arbetsdag och nu snart mot Nyköping till föräldrarna. Ska sova där och lämna barnen hos de medan jag imorgon drar till Stockholm och går på Be Your Best, ska bli så kul!
    Måste testa proteinlatte, läste om det sist du gjorde men testade aldrig. Dags nu.

  3. Bra att du är börjat med proteinlatte igen. Jag har en hel påse med pulver som står här. Det är bara att komma och hämta. Ska prova en gång till, minns att jag tyckte det var för sött sist. Denna fredag går än så länge i harmonins tecken. Dvs jag struntar i alla måsten och bygger lego istället för att städa, power walkar istället för att röja bland papper, bakar och gör müsli bara för att jag äntligen vill. Laddar nu för badhuset (dvs går in för lite sanering av diverse kroppshår 😜. Too much info?) kram

  4. Vabbar med liten som har feber efter spruta på bvc. Har just varit hos naprapaten som masserat axlar och justerat (!) nacken. Har haft väldigt spänningar ett tag och under förra helgen hade jag galen huvudvärk. Nu har mycket släppt så nu är jag så trött så jag skulle kunna somna stående.
    Mellis är svårt tycker jag. Blir oftast ost, ägg eller hemgjord proteinbar eftersom magen protesterar mot keso och kvarg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.