Beatatjatas favoriter: House of Lola

Det var längesedan jag gjorde ett ”favoriter”-inlägg men here it goes!

Igår var jag på skojigheter tillsammans med vänner. Klädmärket House of Lola firade fem år med trevligheter och vi åkte därifrån med en härlig goodie bag och en totalkraschad budget för jag måste bara haaaa en massa kläder från den lilla vinterkollektionen som släpps snart…

Gillar ni House of Lola? Känner ni till märket? Har ni varit på ett hemförsäljningsparty eller spanat in webbshopen? Jag älskar kläderna. Hur kan man inte älska snygga myskläder? Sånt som gör mig jobbpiffig på ett ögonblick men samtidigt känns lite som att jag går i pyjamas? My cup of tea. Idag såg jag på Facebook att de dessutom kommer med en minikollektion för herrar och ja, Barnafadern kollade intresserat och vi konstaterade att barnen nog inte behöver några julklappar i år ;-). (Och förresten kan de också få HoL-kläder, barnkläderna är också underbara).

Jobbar hemifrån idag med krasslig Liten vid min sida och med Happypants på benen och ger er dagens modetips från the fashion challenged träningsbloggare, håll till godo:

hol1

hol2

hol3

hol4

(Mina favoriter är bara mina tips till er. Jag får inget för att skriva om dem. Tyvärr. För jag hade inte tackat nej till en kasse kläder…)

10 reaktioner på ”Beatatjatas favoriter: House of Lola

  • Det var…
   en chipspåse (hehe, jag som har chipsförbud)
   Bodylotion, ansiktsrengöring, ögonskugga, nagellack, läppglans, handkräm, Lola-strumpor, en pocketbok, en juiceflaska. Tror jag. Kanske något mer som jag glömt… Ja en Amelia-tidning också!

 1. Älsk på House of Lola! Jag shoppade lite på rean tidigare i höstas och är hooked på deras klänningar. Och bootsen med träklack vill verkligen flytta in hos mig 😉

 2. Webshopen i all ära, men du glömde ju den lilla, lilla detaljen om att din bäst-bästa vän mer än gärna förmedlar beställningarna på ett högst fördelaktigt sätt. Be bara om kontaktuppgifter så löser vi det hela då smidigt så!!!

 3. Jag älskar allt med House of Lola, utom möjligtvis priset. Jag går liksom runt och hoppas att sista nyhetspaketet inte ska falla mig i smaken…..känns föga troligt. Våra barn blir nog utan julklappar i år 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.