Plötsligt händer det!

Ett höstlov, lite vila av både kropp och knopp, bara vara hemma och få tid till helt vardagliga saker och plötsligt händer det!

 • Jag städar ur skafferiet och köksskåpen jag retat mig på länge och väl och njuter av att kunna öppna dörrarna utan att saker ramlar ut på mig.
 • Vi köper färg och målar om några second hand-fynd som stått i garaget i flera månader.
 • Vi får upp gardinstänger i tre av fyra rum på övervåningen (och gardiner i två av de tre!), så här ett år efter renoveringen…
 • Jag får, äntligen, den där härliga känslan under ett gympass. Det var allt för länge sedan…
 • Jag sitter och läser i timtal efter frukosten, låter mig uppslukas och känner inte minsta tillstymmelse till stress över att vi alla går i pyjamas fram till lunch.
 • Jag får loss shopping-tummen och köper på mig både det ena och det andra som utökar min garderob. Yay!
 • Jag kommer tillbaka till mattan och yogar på olika sätt vid flera tillfällen. Perfekt nytt månadsfokus för mig i Yogobe-gruppen nu!
 • Jag får äntligen energi nog att städa ut nygamla ovanor och starta om lite grann. Med bra mat i rikliga mängder, just the way I like it.
 • Barnafadern skaffar gymkort och vi tränar tillsammans! Perfekt med egen fotograf ;-).
 • Massor av tid till gos med de där underbara blondinerna som är mina.

En veckas vardagsledighet borde vara obligatoriskt så här års. Jag rekommenderar det varmt!

höstlov

8 reaktioner på ”Plötsligt händer det!

 1. Visst vore det alla väl unnat att ha en veckas lov sådär, mitt i höstterminen?! Själv var jag ledig tre dagar, men det räcker, det med! Härligt med en nystart också!

 2. Vilket härligt lov och jag bara älskar att få städa ordentligt och röja i skåp. Känslan är så skön när man är klar. Kul att du fått med mannen till gymmet. Min har också börjar gymma, tyvärr svårt med barnvakt men ett pass har vi fått till tillsammans så här långt. Hoppas på fler 🙂 Nu ska mina granntjejer få svettas i vår lilla gympasal, vårt måndagsnöje!

  • Grymt måndagsnöje!!

   Det blir nog inte så många gemensamma pass här heller men ändå, kanske någon gång ibland… Jag är glad att han kommer iväg iaf!

 3. Höstlov borde vara obligatorisk ledighet för föräldrar som vill, inte bokslutsvecka på jobbet ;( Fick i alla fall vara ledig en halv dag…

 4. Åh vad härligt! Det är så skönt när man helt plötsligt får gjort sånt som man gått och dragit på och när det väl är gjort så undrar man varför man inte gjorde det för länge sedan…

  Efter gårdagens födelsedagskalasande var jag så taggad att sätta igång idag igen men avslutade helgen med att huttrande krypa ner i sängen med två extra filtar och vakna med halsont 😦 Inte alls vad jag ville men sånt är livet. Önskar dig en fantastisk måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.