Inte meningen

Det var liksom inte meningen att ta ledig från både bloggskrivande och bloggläsande. Men det är himla skönt! Jag höstlovar och sover mycket, äter mycket, läser mycket och tränar lite lagom. Just nu tvättar Liten soffbordet med gröt och lingonsylt, vi har båda pyjamas på oss och jag har suttit i kökssoffan i två timmar och läst. Att bli totalt uppslukad av en bok, finns det något mer avkopplande? I think not.

Men snart ryker pyjamaserna, Liten ska få leka med farmor och jag ska ta mig an städning med podd i öronen. Yoga ska jag också och jag har en kombinerat löp- och core-pass i tankarna som framkallar skräckblandad förtjusning. Vi får se om det blir av. Iförd nya, tjusiga vinstkläder från Craft i så fall!

Vad gör ni?

7 reaktioner på ”Inte meningen

  1. Låter alldeles ljuvligt!! Förutom kanske grötsmetandet… :p

    Vi är hemma fast har inte semester tyvärr. Soffhäng hela dagen: Noel med närmre 40 graders feber, jag nån grad under det och J i gips med avsliten hälsena. Moa håller familjens ställningar i omvärlden utklädd till snäll häxa på dagis 🙂

    • Men hjälp, trasiga familjen! Hoppas ni kryar på er snabbt! Just nu läser jag om Pestens tid för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men det var länge sedan sist! Och anledningen till att jag läser om den är att jag nyligen läste under kupolen (av stephen king också) och fick en sån där läsupplevelse som min ungdom verkade nerlusad med men som inte är lika vanlig nuförtiden. Så oavsett vad du gillar så säger jag att du ska läsa under kupolen, finns på pocket nu, jag var totalt uppslukad.

  2. Jag är fortfarande hög av gårdagens premiär som gruppträningsinstruktör. Cirkelträning i byagymmet, vilken succé! Så rackarns roligt:)

    Det blir någon slags yoga lite senare, vilodag liksom. Kram

  3. Jag tänkte gå in för att leta reda på din mailadress och skriva att du är saknad och att jag hoppas att du tar hand om mig. Och så har du precis skrivit ett inlägg 🙂 Fint att läsa och bra jobbat med höstlovandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.