Delad glädje är dubbel glädje?

I så fall kommer ni bli GÖRASKETAGLADA nu. För min skull. Eftersom jag precis såg att jag vunnit en mycket åtråvärd vinst hos Health By Helena.

Bloggen upptäckte jag förra veckan, vilket är konstigt eftersom jag noterat HelenaTeodora på Instagram på grund av det vackra namnet (Stor heter Teodora så jag är något partisk). Bloglovade förstås direkt och halkade rakt in i en tävling av löparkläder från Craft.

I lördags, när Barnafadern och jag joggade till utegymmet på Söder i lördags konstaterade vi att vi behöver lite varmare träningskläder om vi ska kunna träna utomhus framöver. Igår i bilen hem lovade vi varandra att se till att komma iväg tillsammans även när vi är hemma. Barnen kan leka på lekplatsen eller helt enkelt på det lilla, lilla utegymmet vid vårt löpspår och vi kan turas om att köra styrkeövningar och sprinta runt i spåret. Bra för hela familjen. Bra är även att modern i familjen inte fryser ihjäl på kuppen.

Nu slipper jag! Frysa ihjäl alltså. Träningssug till max just nu, hurra för mig!

7 reaktioner på ”Delad glädje är dubbel glädje?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.