Uppskattningsvis

Jag har haft en fantastiskt helg som inledning på livet som 35-åring. Inget att klaga på så här långt! Och precis som ni säger, både ni som är yngre och äldre, det är ju liksom bra hela tiden men på olika sätt. Och mognaden gör att vi uppskattar saker vi tog för givet som ungdomar…

Jag har i alla fall uppskattat både det ena och det andra i helgen!

Jag har uppskattat tid på gymmet.
Jag har uppskattat tid på gymmet.
Jag har uppskattat smörgåstårta. Och våfflor och räkor och hembakta baguetter och choklad och chips och scones och amerikanska pannkakor och chokladtårta och lite annat smått och gott. Fira med mat? Självklart!!
Jag har uppskattat smörgåstårta. Och våfflor och räkor och hembakta baguetter och choklad och chips och scones och amerikanska pannkakor och chokladtårta och lite annat smått och gott. Fira med mat? Självklart!!
Jag har uppskattat det fantastiskt vackra höstvädret på promenad runt sjön
Jag har uppskattat det fantastiskt vackra höstvädret på promenad runt sjön
Jag har till och med uppskattat lekplatsturné i samhället eftersom allt som gör min älsklingstroll glada gör mig glad.
Jag har till och med uppskattat lekplatsturné i samhället eftersom allt som gör min älsklingstroll glada gör mig glad. Om jag bara får vara ifred sen när jag sträckläser min tjocktjocka bok som jag för övrigt uppskattar enormt mycket men får återkomma om i ett eget bokinlägg.

 

Vad har ni uppskattat mest denna helg?

 

3 reaktioner på ”Uppskattningsvis

  1. Jag har uppskattat Ipren (ligamentinflammationselände) pannlampa, goda grannar och hög oktoberluft. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.