Transportmotion

Om jag tar bussen från jobbet och hela vägen hem tar resan cirka 40 minuter. Om jag tar tåget från jobbet och går den 20 minuter långa promenaden från stationen och hem så tar resan cirka 40 minuter.

Idag var jag verkligen osugen på att åka tåg. Ville lämna snurriga tankar i skallen och försjunka i min bok på bussen och sedan landa direkt i soffan hemma. Men när jag väl kom ner till stationen gick fötterna automatiskt åt vänster mot tåget istället för till höger mot bussen. Det fanns inga ursäkter. Luften är mild, det är fortfarande ljust ute på eftermiddagen. Lite duggregn i luften men jag skulle ju bara hem. Snurriga tankar redes enklast ut medelst promenad, även i stövlar och pennkjol.

När jag svängde upp på min gata, med vårt hus i sikte, svischade bussen precis förbi och jag kunde suttit på den. Trött i skallen, seg i benen och smått grinig hade jag klivit över tröskeln till min väntande familj i så fall. Nu traskade jag istället med så stora steg min snäva kjol tillät, frisk luft i lungorna, energin påfylld och med ett stort leende på läpparna. Så värt.

PhotoGrid_1381335181862
Och så fick jag tillfälle att ta en helt omotiverad bild på mig själv där jag glatt promenerar. Så att ni får se hur färgglad jag är idag. Så värt.

10 reaktioner på ”Transportmotion

  1. Det där är skälet till att alla mina fina pennkjolar får stanna i garderoben för det mesta! Jag promenerar till och från jobbet och då hajkar de jävlarna sig liksom uppåt så långt det bara går. Tills röven är blottad. Du däremot, du är vacker och redig som en dag i din.

  2. Och inte fick du tillstymmelsen till chans att rensa huvudet under tågresan eftersom din påflugna granne envist babblade om aktivitetsbalans och mer eller mindre fungerande vardagsstrategier…. Jobbiga människa! Och inte sa hon ETT ENDA ord om hur fin hon faktiskt tyckte att du var idag…. Tanklösa människa!

  3. Så fin! Blir ju glad bara av att se dig! Jag hittar på ärenden på lunchen så jag måste gå in till centrum. Blir väl 2, 5 km promenerande och duger fint som vardagsmotion 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.