En regnig lördag i Mullsjö

En regnig lördag i Mullsjö…

20131005_091436

…dukar vi upp till frukost, tänder ljus och sitter länge. Ställer fram o´boy-paketet och säger till barnen att de får dricka så mycket chokladmjölk de vill för en gångs skull. Med resultatet att vi inte kan sitta så himla länge trots allt pga det blev ett himla sockerchockat hoppande och skuttande.

20131005_125354

…säger jag ”vad syyyynd att vi inte kan plantera om uteblommor/räfsa löv/putsa fönster/klippa gräset/bära skräp” och är innerligt tacksam för regndropparna. Och tar istället itu med en tradera-surdeg som kanske, förhoppningsvis, håll tummarna genererar lite nya shoppingpengar.

PhotoGrid_1380960579709

…går jag runt och småmyser åt det faktum att gårdagens corepass tog precis där det skulle.

20131005_134215

…storkokar vi chili och säger ”mycket mat, mycket godis!” eftersom vi inte lärde oss någonting från morgonens obegränsade chokladdrickande.

 

…funderar jag på om jag kan motivera en utflykt till Ikea när det enda jag egentligen vill är att ta på mig något härligt höstigt (jag tänker plyschklänning, tajts, boots och värsta sjalen) och ta en kaffe på något café någonstans. Eller om jag ska köpa en ny pocket till lördagsgodiset och tända ljus och lägga mig i soffan. Eller om vi ska börja se på ”Bron” ikväll eller ”The Walking Dead”. Eller ”House of Cards”.

…undrar jag hur jag ska kunna få in en rekommendation av filmen ”Now You See Me” som vi såg igår och tyckte var jättebra när jag precis skrivit ett blogginlägg som inte handlar om någonting alls. Det går nog inte. Eller?

9 reaktioner på ”En regnig lördag i Mullsjö

  1. Hello Gorgeous! Jag blev jättesugen på att också lägga ut lite kläder på tradera men när jag fotat allt och gick in på Tradera och insåg att jag måste skriva texter om plaggen och sedan kanske få 25 kr betalt för det så tappade jag lusten lite, får se om jag gör det eller inte. Jag ligger på soffan med ont i magen och drömmer om ALLT jag inte får äta! Hur sjutton kan jag bli sjuk ANDRA dagen med nya coachen?? igår övervägde jag att äta BJ och inte skriva in det i kostdagboken, det hade varit busigt.. hahahha. Jag röstar för HOUSE OF CARDS! Galet bra serie! Typ bäst faktiskt. Tack för mysigt snack igår! Superkram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.