En regnig lördag i Mullsjö (#2)

En regnig lördag i Mullsjö kan man…

…välja lördagsgodis och den tjockaste bok ICA kunde uppbringa framför tripp till stan. Sen kan man placera hela familjen i soffan mitt på blanka eftermiddagen, sätta på film till barnen och proppa i sig choklad och grönt te. Och tacka sin uppväxt i gapig familj för förmågan att kunna koncentrera sig på en bok även om världskrig utbryter. Även om världskriget råkar vara mellan jättesmå beskyddare av naturen och några konstiga paddor som dödade drottningen.*

20131005_152705

…med magen full av godis få för sig att barnen måste rastas utomhus en stund och dra med hela konkarongen till lekplatsen. Där man överger dem och kör intervaller på en närliggande fotbollsplan tills runkeeper ser ut som något Liten haft med sig hem från dagis.**

SC20131005-180226

…använda endorfinkicken till att sanera nedervåningen av huset (som var nystädat igår eftermiddag men ni vet hur det är) och lortgrisarna till barn innan man själv spritt språngande barfota sjunker ner i badkaret med tidigare nämnda tjockbok och sanerar sig själv. Raka, peela,  tvätta och fila.

20131005_192524

…dokumentera allt med bilder och skriva om det på intärnättet eftersom intresseklubben sitter med pennorna i högsta hugg och väntar med spänning. Nu blir det mer gotter och ond bråd död på danska, om Barnafadern får bestämma. Jag har inte bestämt om han får det än.***

20131005_201852

* I ”Epic”.

** Joggade längs sidorna, sprintade på diagonalen x 10. Short and sweet.

*** I ”Bron”.

14 reaktioner på ”En regnig lördag i Mullsjö (#2)

  1. Underbar lördag! Jag tänkte röja/sanera/möblera om i vardagsrummet men då fick sambon för sig att vi skulle åka till Barkarby outlet och ”titta” i affärer (vad gör man inte för att slippa städa när man är karl??) så då kunde jag skjuta upp städningen en helg till. Köpte två par jeans och ett par träningstights, så nu har jag nog shoppat klart för resten av året (tre helger i rad nu)!

  2. Men så ljuvligt! Fotbollsplansintervaller är verkligen toppen:)

    Har för tredje passet i rad tränat före frukost. (tre gånger är en vana?!) och har den där härliga ligga-före-resten-av-världen-känslan i kroppen. Lite fix med praktiska saker av olika valör (lämna in nya dagisschemat och laga avloppet) innan det blir lunchhäng med fina släktingar och byafest i kväll. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.