Jag får inte upp den!!

Kroppen.

Ur sängen.

På morgonen.

Klockan ringer, jag ställer om den och ligger kvar. Ooooorkar inte. Kääääänner inte för det. Kan träna seeeeen. Bara det att ”sen” inte kommer. Eller jo, förr eller senare, jag kan det här mönstret nu. Men för tillfället tillåter jag mig lite extra sömn, lite långsammare väckning och så tänker jag så här: Nya upplägget kräver egentligen bara två morgongym. Sen kan jag köra en gång på helgen och intervallpasset, som kommer ta max 25 minuter inklusive uppvärmning, kan jag köra på eftermiddagen om jag bara lägger manken till. Jag har tränat kvällar förr även om det var så länge sedan att jag knappt minns hur man gör. Det är ju egentligen en enkel ekvation. Tränar jag inte direkt på morgonen får det ske någon annan stund på dagen. Det korta passet kör jag ändå hemma. Yoga kör jag också hemma. Barnen tjatar alltid om att få vara med och träna. Det finns inga ursäkter (Tyvärr. Eller? Har jag inte lite ont i halsen ändå?).

Nu vaknas långhelg (ledig fredag!!), gott om träningstid och sen får det vara slut på denna veckas post-event-segma. Pigg, glad och fabulous 24/7, ´kej?

Idag är jag inte så pigg men glad och fabulous i svart, vitt och litelite rött igen. Kanske min nya grej helt enkelt, mitt second hand-skärp för 15 kronor. Och så intalar jag mig att den här klänningen inte alls är för kort, i alla fall inte när jag har strumpebökser under. Och så intalar jag mig att boleron jag har över inte alls är sticksig men det är den. Och så ser jag att jag behöver städa mitt kontor. Btw, kudos till modebloggare, jag fattar verkligen inte hur de får till bilder på sig själva.

Ibland tog hon kort på sig själv på jobbet och var skitnervös för att någon skulle gå förbi mitt i poserandet. Adrenalinkick. Living on the edge beatatjata-style.
Ibland tog hon kort på sig själv på jobbet och var skitnervös för att någon skulle gå förbi mitt i poserandet. Adrenalinkick. Living on the edge beatatjata-style.

11 reaktioner på ”Jag får inte upp den!!

  1. Du är jättejättefin! Gillar OCKSÅ klänningar… och är också nervös för längd ibland. Men du ser bara fin ut!!

  2. Kort kjol? Nej inte alls, tycker jag! Om kjolen går till knäna eller längre får jag ofta tantkänsla (alltså när jag har på mig det, andra kan såklart vara supersnygga). I år har jag vågat införskaffa två ännu kortare kjolar också, och trivs i dem!

    • Jag är så lång så det känns alltid som att saker är lite urvuxna liksom. Korta i benen, korta i ärmarna, korta klänningar… Barbent funkar det inte, men med strumpbyxor/tajts kan jag nog våga lite kortare ändå 🙂

  3. Äh, du kommer att komma in i det. Och om du inte gör det är det bara att göra i alla fall. ”He e baar å ååk”

    Här kändes det som om hela byn var uppe i gryningen. Maken, hundar, jaktprovsdomare och grannen stod och dividerade över kartor kl 05.58 medan jag svingade kettlebells. Barnen kom ner för trappan och såg helt förbryllade ut 🙂 Efter dagislämning gav jag mig själv en friskvårdstimme och tog en LJUVLIG skogspromenad i morgonsolen. Kram

  4. Supersnygga är vad du är! 🙂
    Och njut av lite extra vila, oftast är det ju för att kroppen behöver det 🙂 själv är jag inne på sjukvecka nr2 inom loppet av en månad (tack och lov för att det hann bli oktober – mitt lönekonto tackar och bockar). Sjuk en vecka, jobba två, sjuk en vecka. Jag har med andra ord tränat tre gånger på fyra veckor. Men. Jag försöker intala mig att det är okej och tar en läkande bulle till. Eehhm, eller en banan kanske. Vitaminer är bra. Ja så får det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.