Rocktober! (och rockvember och rockcember med)

Lite mål igen då, för att change things up lite.

Enkelt uttryckt:

 • Träna regelbundet
 • Äta bättre

Klart! Eller?

Jag planerar fyra pass i veckan kommande månader, jag har redan skrivit om Starting Strength-upplägget. Mitt mål är att utföra passen! Jag vill träna med kvalitet, jag vill bli starkare och bättre på många saker men just nu kan jag inte öva uteslutande på tex armhävningar eller handstående eftersom axeln inte är fullt rehabad än. Och jag kan inte sätta upp realistiska viktmål (som i vikter att lyfta) eftersom jag inte har någon aning om vad jag kan vänta mig. Eller jo förresten, om vi ska höfta till något mätbart:

 • Genomföra mina tre SS-pass och ett HIIT-pass i veckan. Om jag är frisk och så förstås. Och så vill jag lunchpromenera och yoga också så vi säger…
 • …daglig vardagsmotion! För promenader och yoga får passa in i den kategorin. Jag behöver dagsljus, jag behöver frisk luft, jag behöver avslappning, rörlighet, stretchande och skumrullande.
 • Jag har marklyft 50 kg en gång, hos Betty efter ett pass på B-room. Det är väl inte omöjligt att klara 60 kg innan jul? Kanske till och med 70? Då har jag passerat min kroppsvikt med några kilo. Det låter coolt. Jag satsar på 70 kg.
 • Jag kan inte bänkpressa tom stång ens. Det vill jag kunna innan jul. Och lite till. Bänkpress på 25 kg ska gå! Mer ändå? 30 kg?!
 • Något mer… Bålen! Ska jag öka i plankan kanske? Är det någon mening med det egentligen? Tveksamt. Mitt rekord är strax över två minuter. Vi säger la tre minuter dårå. Bara för att.

Och maten. Ett enda litet mål, inga förbud, inga pekpinnar (för då kommer tjafsiga tant motvalls fram och gör tvärtom)

 • Skriva upp allt jag äter under oktober. (För bara själva processen med att skriva upp leder till att jag tänker till lite grann. Smart va!

Kroppen då? Utseendet? Mått och vikt och sådant? Mitt mål:

 • Fortsätta vara fabulous. Och shoppa mer.

Om jag klarar allt detta så är jag bäst i världen. Och om jag inte klarar allt detta är jag ändå bäst i världen. Och precis som tidigare så är det inte tjejen i filmen som har skrivit brevet. Eller jo, det är det. Det jag skulle säga är att precis som tidigare så registrerar jag träningen på Funbeat och under oktober lägger jag till även vardagspromenerandet bara för att få ett kvitto på att det sker. Så kan jag lägga upp finfina diagram här som veckoavstämning. Ska vi säga så? Det gör vi.

17 reaktioner på ”Rocktober! (och rockvember och rockcember med)

 1. Härligt, du är bäst i världen! Jag har tagit lunchpromenad både igår och idag, så skönt att få lite solljus på sig. Yoga blir det idag. Har varit sjukt trött måndag och tisdag så det har inte blivit någon träning alls de dagarna. Huvudvärk idag så kanske åker jag på den där förkylningen som har snurrat runt i vår familj? Eller nej, jag VILL inte det. Jag bestämmer att jag inte blir sjuk! Lycka till med träningen!!!

 2. Alltid kul att följa dina planer. Ska försöka hänga på. Har ju inga skador att skylla på heller. Du är en sann inspiration.

 3. Heja dig! 🙂 Detta fixar du:-) Jag är toknervös för nya coachen…. Överväger att hetsäta pizza och BJ före fredag:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.