Färgglad!

Det tar sig, sa pyromanen! Skåda min färgglada outfit! Svart och vitt…och litelite rött.

Jaja, man gör vad man kan med det man har. Och just nu shoppar jag så lite jag bara kan eftersom jag spar mig till en Stockholmstripp med Barnafadern om några veckor. Då ska det shoppas! På önskelistan står bland annat (svarta) skor, (svart) väska, (svart) kappa, (svart) kostym. Vi får se hur långt jag kommer innan pengarna tar slut. Kanske ska fokusera på träningskläder istället, där har jag i alla fall inga problem med färg!

PhotoGrid_1380617222683

9 reaktioner på ”Färgglad!

  1. Jättefin!!! Instämmer (snart) med Lotta; ”jag vill oxå vara 30(-isch) igen”.
    Vad gäller färger på träningskläder anser jag det vara en heeeelt annan sak. För vad funkar INTE till sprutröda kinder och svettblankt hår??? Everything goes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.