Cheers to the freakin´weekend

Helgen blev precis så återhämtande som jag önskade. Vänmys, hemmafix, mycket barngosande, härliga promenader, sträck-och-tänj på yogamattan, underbar gudstjänst i kyrkan, tupplurer, soffslapp och gymbesök. Mer kan jag inte begära av två dygn! Nu väntar en återhämtande arbetsvecka, så att säga. Komma ikapp med allt som fått vänta senaste tiden och planera in allt som ska hända innan det här året tar slut för mig. Det går fort nu! Planering sker också på träningsfronten. Till helgen byter jag upplägg och innan dess är det avslutning för de nuvarande passen. Igår bröst, triceps, axlar. Idag ben och rumpa. Bye, bye – vi ses aldrig mer igen (i exakt den här formen, vill säga…). Återkommer om nästa tänk!

PhotoGrid_1380529979986

Helgens nu-kan-jag-andas-igen: Röjning av garaget! Vi bor inte i garaget men blotta vetskapen om att det är tömt och organiserat gör det lättare att andas… Och det är trevligt att kunna ha bilen där inne!

Helgens första-gångare: Leverbiff! Svärmor levererade Barnafaderns favoriträtt (för jag kommer sannerligen aldrig göra det…). Gott? Tja, inte äckligt. Men jag äter hellre pannbiff, vilket svärmor hade lagat också. Barnafadern och ungarna var dock i leverbiffsheaven!

Helgens kanske-sista-gångare: Härlig, solig, bedövande vacker promenad runt sjön med Stor på cykel och Liten ömsom i vagn, ömsom springandes. Rätt var det är kommer en höststorm och blåser av alla löv och gör temperaturen mindre behaglig. Det gäller att njuta NU!

Helgens OMG-moment: Jag sov till halv tio i lördags, utan att vakna, utan att bli väckt av stojande barn. Tydligen hade Barnafadern sprungit en del under natten men jag var out. Underbart!

Haft en bra helg? Bra start på veckan?

 

3 reaktioner på ”Cheers to the freakin´weekend

  1. En underbart härlig ledig helg har jag haft. Både hunnit vila, mysa, vandra i skogen med hunden, ätit underbar mat, druckit gott vin, pysslat och snickrat. Perfekt blandning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.