Hur skräpfri blev veckan?

Mycket! Fram till desserten på middagen på kunddagen, de sista timmarna på min skräpfria vecka. Jag är nöjd!

Igår blev det kräftskiva med massor av godsaker, idag blir det lördagschips och kexchoklad – mina favoriter. Sedan blir det skräpfritt igen till nästa helg. Som det bör vara! En liten vecka är inte svårt att skärpa till sig lite och för min del räcker det för att reboota hjärnan lite. Omstart för att komma på att jag inte behöver äta gotter på tisdag, onsdag och torsdag också…

Och dagliga smoothies har det blivit med undantag för crazy thursday. Firade med att köpa en blender för att göra fler smoothies. Jag gillar att dricka mina mellanmål just nu och möjligheterna är oändliga. Just nu spenat, blåbär, hallon, banan, spirulina, acai, vetegräs, hampa och lite vaniljyoghurt. Yum!

image

9 reaktioner på ”Hur skräpfri blev veckan?

 1. Bra jobbat! Jag älskar juice, särskilt nu. Kan inte leva utan tropicanas summer berrie eller clody appeljuice. Så. Lite problem med att dricka mellanmål för mig, det är ofta mycket i, men jag upplever sällan att jag blir mätt. Det där med att registrera det man dricker för kroppen. ..

  kram!

  • Juice är väl klassiskt preggo-craving :-). Håller iofs med om att det kanske inte känns lika mättande men just nu har jag inte tid och ro att sitta ner och äta så att klunka i sig gör iaf att jag får i mig något!

 2. Igår åt jag allt jag ville = bröd + BJ. För första fången sedan 1 juli åt jag mer än jsg gjorde av med. Vaknade imorse med 12 uggly finnar och ser helt gdlen ut. Skräpfritt från och med idag igen tills fredag då det är popcorndags:-)

 3. Bra jobbat. Svårast att hålla sig ifrån skräpet när det är stressigt. Jag klr i stort sett skräpfritt måndag-fredag varje vecka och det brukar inte vara några problem. Just nu jobbar jag på att inte ha dåligt samvete när jag äter nåt gott som är ”mindre bra” Att välja mina tillfällen och vara glad och nöjd utan elaka tankar. Grym utmaning för mig!

  • Ja, stress är lurigt! Det och sömnbrist är nog mina värsta triggers… Men dåligt samvete ska bara bort bort bort, inga elaka tankar – särskilt inte om underbara dig!

 4. Bra jobbat! Jag hänger på nu, känner att det eskalerat lite. Har funderat lite på att köra hela oktober, bara för att det går.

  • Ja, det eskalerar ju gärna lite i taget. En smörgås där, en bulle där, lite godis där och vips så äter man lite tveksamma saker varje dag. Det märks i längden på mig även om min kropp är ganska förlåtande i all sin fluffighet ;-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.