På andra sidan

Crazy week är över och jag är föga förvånande rätt trött. Men också glad och tacksam över mitt roliga, varierande och stimulerande jobb. Tas icke för givet, allt för många år har jag harvat på samma lilla torva för att nu istället ta stora skuttiga steg framåt mest hela tiden. Arbetsglädje på riktigt!

Helgen ägnas åt att komma ikapp. Komma ikapp med barnagosande. Med tvätt och städning, matplanering och handling. Vända nosen mot solen. Träna, för tjyvingen, om bara luftrören tillåter. Sova så mycket jag bara kan emellan allt det övriga. Gå till kyrkan och träffa vänner. Vi börjar med det sistnämnda, ikväll är det kräftskiva. Jag måste snart gå och byta om till något från House of Lola för att hedra min garderobspåfyllande födelsedagsfyllande Vern :-).

Post-jobb-fritids-dagis-pre-kalas-piff-sofflandning
Post-jobb-fritids-dagis-pre-kalas-piff-sofflandning

4 reaktioner på ”På andra sidan

  1. Låter som en skön helg. Liknar min faktiskt, första gången på länge är det inga måsten denna helg. Eller ett måste finns, jag ska göra mitt premiärbesök på gymmet 🙂 Tjhooo vad roligt det ska bli. Trevlig helg och hälsa Vern /hälsar hon som myst omkring i en HoLklänning hela dagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.