Undantagstillstånd utfärdat

Crazy week är här. Stort kundevent på torsdag och jag roddar…tja, allt. Med fler händer till hjälp men ändå. Det är mitt huvud som förhoppningsvis inte kommer rulla på fredag eftersom vi då kan konstatera succé. Vi säger så va? Jätteroligt och ångestladdat på samma gång trots att jag faktiskt gjort såna här grejer i många år nu!

Hur som helst. För att klara en sån här vecka utfärdar vi undantagstillstånd hemma. Det innebär att jag mer eller mindre upphör att existera som fru och mamma och koncentrerar mig på jobb och sömn. Det funkar tack vare Barnafadern och svärmor som löser vardagen. Övrigt som får plats är bonus. Igår var jag hemma i tid för godnattpussar och kramar och imorse la jag en värdefull och energiskapande stund i gymmet. Bra bonus!

För övrigt är det smått ångestladdande att komma igång med träningen efter förkylning också. Träningsvärken som brukar vara brutal blir nu näst intill outhärdlig trots att jag faktiskt kört kortare och lättare pass så här i konvalescensfasen. Känns redan i benen efter morgonens squats, marklyft och utfall. Ouch!

Så, ett livstecken från mig – nu vill jag ha ett från dig!

lift2

lift

 

14 reaktioner på ”Undantagstillstånd utfärdat

 1. Heja Beatatjata! You can do it!! Och på fredag får du fira. Och träna. Och mysa med barnen.
  Vad gäller träningsvärken så ska jag tänka på dig när jag linkar runt och har svårt att sätta mig ner idag av samma anledning. Men träningsvärken är ju bevis på att vi har gett kropparna en redig omgång! 🙂

 2. Klart det kommer bli bra på torsdag 🙂 Jag lever och har imorgon min sista lediga dag. Sen går jag upp i tid och gå hem tidigare två dagar i veckan istället. Sprungit intervaller nu ikväll och blev genomförkyld direkt efter. Har hänt tidigare, kanske ev allergi…Lycka till nu på torsdag!

 3. Det kommer att bli succé!

  Här är det undantagstillstånd fast åt andra hållet. Maken gör en touch and go hemma i natt, annars är han borta hela veckan. Laddar mina depåer med positiva jobbnyheter och grymma träningspass. (i köket medan kidsen bygger koja/lånar mammas smink/ tittar på bompa)

 4. Oj, det lät stressigt, men kul! Ta hand om dig med bra mat och så mycket sömn som möjligt och känn ingen stress över utebliven träning (eller tid med familjen) skulle jag säga. Hoppas du får ta igen tiden sen när eventet är över. Kram!

 5. Åh vad jag gillar ditt sätt att skriva och uttrycka dig!

  Insåg efter min genomgång av den utbildning som jag ska hålla för en kund nästa vecka var långt ifrån så färdig som jag trodde så det där med undantagstillstånd kanske vore något…

  Men- vi kommer båda gå därifrån med huvudet högt efteråt- vi säger så va?!?!

 6. Lycka till! Mitt, eller snarare makens, undantagstillstånd upplöses ikväll när han kommer hem efter två veckor i USA. Hur lång återhämtning han kan kräva/behöva pga jetlag innan han förväntas fungera fullt ut som make och far igen funderar jag på just nu. En dag?

 7. Grymma du! Och riktigt bra med undantagstillstånd med bonusaktiviteter som gym och godnattpussar. På fredag kan du gå runt och STRÅLA! heja du!

 8. Hej! Har aldrig kommenterat tidigare men följt dig huuur länge som helst! Du är grym! (På ett bra sätt såklart..) jag tänkte på dig i morse när jag v. e. r. k. l. i. g. e. n. Inte ville gå upp och gå morgonpromenad: kan du med jobb och barn och hus och allt så kan jag! Tack för att du inspirerar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.