Shoppinglördag!

Idag har jag stimulerat Sveriges ekonomi efter bästa förmåga! Underbart när det bara flyter på och man bara hittar de där perfekta grejerna. Jeans, blusar, accessoarer och inte mindre än fyra (!) par skor. Ja, dyrt som skam men väldigt nödvändigt.

Och allt till barnen förstås.

Jag köpte ett skärp på kyrkans second hand för femton kronor, hehe.

Hur har lördagen varit?

4 reaktioner på ”Shoppinglördag!

  1. Då var du värre än mig, jag köpte bara två par skor… Och ett par jeans, ett par träningstights, en sportbh och ett par ”mystights” (så jag kan kasta mina gamla, noppiga mystights). Och ett par jeans och två toppar till ett av barnen 🙂

  2. Jo tack, hyfsat nöjd med dagen; sovmorgon, joggingtur med morgondopp, grötfrukost, förmiddagsfika (iklädd (löst sittande!!!) brudklänning dagen till ära), äppelplockning, mys, piff och avslutande 3-rätters middag med godaste röda vinet någonsin. Joråsåatte… somnar nog gott så småningom. Bara en liiiten aktivitet kvar… om jag ids vill säga 😝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.