Dagarnas outfits

Några outfits har jag fått in från er, tack! En hel del har lagt ut på Instagram, grymt kul att se (Fortsätt! Vi inspireras av varandra!) och några har skickat bilder men vill inte synas i bloggen… Det respekterar jag, förstås, men är tacksam för inspirationen JAG har fått i alla fall!

Anna B visar upp gå-på-möte-outfit och detaljerna på kavajen.
Anna B visar upp gå-på-möte-outfit och detaljerna på kavajen.
Anna S gillar svart som jag men har femtielva sjalar att piffa med - det har inte jag!
Anna S gillar svart som jag men har femtielva sjalar att piffa med – det har inte jag!

Om man tittar på ett par av mina outfits senaste veckan så ser man att jag i alla fall har en sjal. Och ett par boots och ett par mörka jeans. Brunt är väl en färg?!

PhotoGrid_1379433592665

Men det är ju inte det att det bara är färg som gäller. Kolla bara på Lotta! Så här snygg vill jag vara jämt. Lilla klänningen med lilla skärpet. Fina naglarna, snygga smyckena. Me like!

IMG-20130916-WA0010

Maria S brukar köra labbrock och munskydd på jobbet men hon har tydligen kläder under ;-).

PhotoGrid_1379435080601

Hur gick min shopping i helgen då? Jo, efter att ha provat en miljon plagg i affären som min syster jobbar i (Flash! Där finns prisvärda guldkorn!) så kom jag hem med en liten påse. Två av fyra plagg lämnas dock tillbaka efter ytterligare provning (that´s how I shop) och två blir kvar. En svart transparent blus och en vit transparent blus. (Jag VEEEEET! Men de är jättefina… Och de fanns inte i andra färger… Och såna där transparenta saker behöver inte strykas och ser liksom lite tjusigare ut direkt, bara för att de är transparenta. Det är åtminstone så jag rättfärdigar min allt växande samling…)

Den osminkade och förkylda sanningen
Den osminkade och förkylda sanningen

Något nytt i färg har jag dock! Kommer ni ihåg stora färgprovningsdagen förra veckan? Den resulterade i en rosa-lila (fuchsia?) t-shirt. Nu får vi se hur länge den får hänga i garderoben innan jag tar på mig den…

20130917_153722
Från Filippa K och dyr som skam. Jag hoppas det är en investering jag inte får ångra… Snygg under kavaj tänker jag. Nu behöver jag bara en kavaj.

Jag tror i och för sig inte det är bristen på färg som är mitt största problem. Det är bristen på piff. Jag ska bättra mig!

Nästa outfit – pyjamas. Behöver nya där med men det är en heeeelt annan historia…

19 reaktioner på ”Dagarnas outfits

 1. Snyggt! Roligt med inspiration. Själv har jag bestämt att jag inte får köpa nya kläder utan helt enkelt gå ner i vikt så jag kommer i mina före graviditetskläder. Helt enkelt är det dock inte, jag älskar ju mat och sötsaker…. med tanke på att dottern är tre månader borde det ju gå, men inte än. Att bo på landet underlättar inte alltid. Här finns inga bra promenadvägar med dubbelvagn. Å andra sidan har vi en bra uppförsbacke som bara väntar på intervallerna….

  • Nej det är inte enkelt men du har ett bra mål ju! Sen tycker jag iofs att det är viktigt att trivas under tiden :-). Ut och gå upp och ner i backen med dig! Inte springa än antar jag men det är svettigt att gå också…

 2. Anna S: grymt snygga jeans! Märke?

  Beata: transparanta grejer är kanon – köp ett linne i färg och ha under! Så har jag kört i sommar, turkost linne under transparant svart blus. Svart men ändå färg 🙂

 3. Se andra outfits är alltid kul. Jag tänkte på dig när jag tvingade mig själv att shoppa i helgen. 4 plagg som kan kombineras till 3 outfits på. Men någon bild har jag inte tagit.

 4. åh! I like! Inspiration en masse! Och jag lovade ju maila dig… till vilken adress!? Ska försöka fortsätta med outfits, men det ÄR inte min starka sida 😉

 5. Filippa K-toppar med trekvartsärm:) Jag tror jag har varenda nyans:) Och det kommer nya färger varje säsong. Jag är djupt nere i det träsket;)

 6. Jättefin topp! Snygg färg och snyggt med nåt lite mer tajt också. Filippa K brukar ha fint material och lite lyxigare känsla också. Vill också ha!

 7. Jättefina kläder på alla tjejer! Och riktigt bra köp till dig Beata! Så snygg du är! Tror inte heller nödvändigtvis det måste till mer färg, snitt, modell och känsla i kläderna är viktigast!

  • Haha, du är underbar och supersnygg som du är! INte alltid bra med längd, alla byxor är för korta och jag hittar sällan långärmat med tillräckligt långa ärmar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.