Mot Liseberg

Smått försenade på grund av förkylning (Stors) och sjukhusbesök med ontigt ben (också Stors) åker vi nu mot Göteborg för en efterlängtad om än något förkortad helg med familjen. Friska (tror vi) och med pigga ben (hoppas vi) tar vi idag an Liseberg tillsammans med lillasysteryster och familj. Imorgon väntar storgym, shoppinghjälp av störstasyster och dop av släktens färskaste. Men äventyret börjar redan i bilen för det är roligt att åka långt i ny bil med takfönster, matbrickor och Spotify via bluetooth!

20130914-102119.jpg

10 reaktioner på ”Mot Liseberg

  1. Tillbringade fredag lördag i Göteborg. Fredagen hann vi med både Liseberg och Universeum. Lördagen ägnades åt shopping till barnens stora förtret. Två dagar med sommarväder, där det gick att gå utan jacka. Hoppas det inte är samma väder i Göteborg i dag som det är i Skåne, här vräker regnet ned. Göteborg är förövrigt hopplöst att köra bil i om man behöver göra vänstersväng…och gps en glappar… men jag väljer att se det som att vi fic se lite mer av staden än att säga att vi körde vilse.

  2. Hur gick det med stors ben? Hoppas ni får en trevlig helg och jag instämmer i föregående talare som vill se bilder på kläderna. 🙂

  3. Härligt att ni kom iväg! Ha så kul och ser fram emot mannekänguppvisning av alla shoppade färgglada plagg framöver 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.