Fortsätt skicka outfits!

ÅH vad kul det här med kläder är! Jag har fått in underbara bilder på era outfits – fortsätt skicka så lägger jag ut om några dagar! Adressen är beatatjata (a) hotmail.com

Och ni är väldigt engagerade i färgvalen till mig. En av er har gissat rätt, jag får avslöja lite längre fram vad det blev… Fortsätt gissa!

Jag har soulsearchat lite och kommit fram till att jag absolut ska försöka addera starka färger men kanske framförallt gillar lite mildare nyanser. Det är ju också färg, eller hur? Just nu verkar det dock vara färgstarkt som gäller i affärerna men jag får ha tålamod. Det måste jag ändå ha eftersom min plånbok inte växer i närheten av samma takt som mitt shoppingsug.

Dagens outfit är lik onsdagens. Bekväma tajts, urtvättad klänningstunikagrej. VAB och hemmajobb idag igen. Bara att kavla upp ärmarna!

 

7 reaktioner på ”Fortsätt skicka outfits!

  1. Dova färger är ju också färg. Jannice som skriver bloggen Simplicity använder ju en hel del accentfärger men aldrig knalliga färger. Kanske nåt att inspireras av? Det är alltid fint tycker kag även om jag personligen saknar lite starkt rosa! 😉

  2. Men alltså, vill du eller tycker du att du behöver färg? Jag kan känna ibland att jag borde ha lite mer färg, men precis som du, när jag står där i provhytten så är det inte jag. De få gånger jag har köpt och använt en tröja med färg, så känner jag mig obekväm hela dagen, med känslan att jag har någon annans kläder. Jag känner mig bara tantig, inte alls som en glad liten färgklick. Bara obekväm. Så kläder med färg gör mig tråkig, om du förstår hur jag menar.

    Däremot har jag gärna många armband, eller örhängen med färg. Svarta kläder och lila örhängen – alldeles lagom mig, och det känns som jag!

    Jag tycker f ö att du är galet snygg på de bilder du la upp med dina outfits! Jag skulle ge vad som helst för att bära din kontors-stil som du gör!

    • Jag vill! Jag behöver inte bli en färgglad clown men behöver piffa upp det svarta, vita, grå och beigea med något för att inte se så himla beige ut tycker jag… Sen behöver det inte vara något stort, en sjal eller ett bälte eller ett smycke räcker också, förstås! Nu passade jag på att prova en massa färger för att se vad jag gillar… Vill inte bli allt för spretig utan koncentrera mig på 2-3 färger som jag tycker kompletterar min bas och satsa på det. Så att det går lätt att matcha sen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.