Colour me happy

Färg, var det ja.

Häromdagen tog jag en långlunch och begav mig till stan med ett mål – att låta Visa-kortet glöda (nåja, jag hade en mycket begränsad budget…) i jakt på lite färggladare kläder och accessoarer.

Jag provade och provade och provade och insåg en mycket viktig sak. Att konstatera att man behöver lite färg i garderoben är en sak. Att vet VILKA färger är en HELT annan sak. Jag tycker inte att jag passar i någon! Vad tycker du?

Samma sak med accessoarer. Provade stora halsband och små halsband och tittade efter skärp och sjalar. Men plötsligt var jag liksom totalt oförmögen att shoppa.

Jag tvingade mig att köpa en top, en blus och ett halsband.

Dagen efter lämnade jag tillbaka allt.

En ny sak införskaffades dock, ett av plaggen på bilden nedan. Gissa vilket!

PhotoGrid_1378836662570
Mobilkamera och provrumsbelysning är ingen hit. Åtminstone inbillar jag mig att jag inte alls ser ut så här…

28 reaktioner på ”Colour me happy

 1. Jag tyckte nog faktiskt alla såg bra ut! Men man måste känna sig bekväm- annars hjälper det inte hur snyggt ett plagg än är. Confidence 😉

  Får se om jag hinner skicka i början av nästa vecka- sjukdom påverkar outfitsen liiiite

 2. Jag instämmer med flera andra och tycker att du var väldigt fin i den mörkgröna, men också i den korallröda (mittenraden längst till höger).

 3. Härligt inlägg! Jag gillade den gröna bäst på dig. Orange var inte så dumt heller men den färgen är man inte sugen på varje dag! Själv bar jag chockrosa jeans igår och smaragdgrön klänning idag! Gäller ju att se till att synas … Hehe! 😉

 4. Jag gillar 2, 3, 4, 5, 6 uppifrån vänster sett. Fina allihop! Tror också att du köpte den gröna. Härligt inlägg förresten och jag skulle vara glad om jag såg ut så där i provrumsbelysning!

 5. Jag hoppas det blev den orange tröjan eller gröna blusen. De var superfina på dig! Jag har aldrig kommenterat hos dig förr, men har smugit runt i kulissen ett tag :).

 6. Åh,, visst är det svårt med färger! Men jag (hoppas) tror att du köpte den gröna blusen till vänster i mitten. Eller så körde du safe och köpte den bruna första till vänster…:)

 7. Men visst är det svårt det där med färg! Har själv snöat in på vinrött i höst, som varvas med svart och vitt och just det- mera svart!

 8. Mörkgrön. Ursnygg!

  Har tänkt jag ska fota lite enligt din uppmaning, 34+2 och anser mig ha rätt bra ”business casual som andas After work”-smak och vågar ofta färg. Men det hela har hittills fallit på att det ju aldrig blir höst?!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.