Dagens outfit

En styck vobbande moder i läckra byxor med knähäng från Vero Moda, oversize-tröja från House of Lola och värmande kashmirsjal utan kashmir från sagda moders svägerskas moder. Sportar idag en naturlig (ingen) make up och glansigt (flottigt) hår.

Nu färdigställa åtta texter och gå en match mot att-göra-inför-kunddagen-listan.

dagens
Oh la la

12 reaktioner på ”Dagens outfit

  1. Jag kör på vattenmelonlooken idag 🙂 Ja färgmässigt altså, med mörkrosa tröja under äppelgrön kofta och mörkblå jeggings till. Då kan jag i alla fall inbilla mig att jag är jättepigg och inte alls har två veckor framför mig när jag är ensam hemma med tre barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.