Just nu

…laddar jag för dagens solhälsningar med grönt te och lite sofftid. Mer än solhälsningar blir det inte. Tror jag inte i alla fall.

…tumlas rentvättade lakan som sedan ska i sängen. Finns det någon bättre vardagslyx än att lägga sig i renbäddad säng?

…snurrar det i huvudet av alla roliga kläder jag skulle vilja köpa. Såg en film, som inte var särskild bra, men man oh man vad snygga outfits tjejen hade hela tiden! Jag kan lätt se halvbra filmer bara för inspiration till kläder, hår och smink. Det syns inte på mig eftersom jag är oförmögen att överföra det till verkligheten… Jag behöver helt enkelt flytta in i filmens garderob. Och skaffa hair extensions. Och köpa ett par riktigt bra spanx eftersom jag har en serious hang up på pennkjolar och snäva klänningar. Och önska mig en lila läderportfölj.

…värker det i benen. Framförallt hälsenor och baksida knä. Har varit liiite besvärligt tidigare och morgonens hopprepshoppande gjorde nog inte saken bättre. Körde ett pass med hopp-tabatas (försökte mig på double unders men klarade inte så många åt gången!) varvat med magövningar. Morgonträning!

…är jag glad för att jag är ledig imorgon, tar sovmorgon ända till 7 (!!) och åker till gymmet för att låta benen jobba lite. It´s been a while.

By the way. Det här med kläder får jag återkomma till. Kanske är ni mindre fashion challenged än jag och kan hjälpa mig att se vad jag borde göra?

vlcsnap-2010-06-29-22h33m15s232
Lila läderportfölj, bli min!

2 reaktioner på ”Just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.