Ätbart x 2

Matkasse från FamilyFood. Det drog vi igång med igen nu efter sommaren. Vi har haft matkasse i omgångar i några år nu fast det är ett tag sedan sist. Det påverkar inte våra matkostnader och känns därför som en vardagslyx vi lätt kan unna oss.  En leverans (fem middagar för fyra personer) varannan vecka är perfekt för oss. Vi får genomtänkt meny, ekologiska och närproducerade råvaror, spännande ingredienser som vi aldrig hade köpt själva och väldigt god vardagsmat. Uppblandat med egna, snabba favoriter de dagar vi knappt ens hinner blinka innan maten bör stå på bordet. Extra bonus: veckohandlingen går väldigt snabbt när man bara behöver kompletteringshandla lite.

20130903_055259-1

Godsaker från Jfine Cuisine. Jag vann ett litet Inner Glow-kit i #yoga30d-utmaningen i somras och häromdagen kom ett paket med spännande innehåll. Godsaker som snackpåse med nötter och frön, någon slags granola, ett grönt pulver som jag inte har den minsta aning om vad jag ska använda till och raw choklad. Hittills har jag gnagt i mig lite kokosbitar (gott!), smakat på granolan (gott) och tvingat i mig en bit choklad (inte så gott, jag vet inte vad raw choklad innebär får jag erkänna men jag föredrar kexchoklad. Garanterat inte raw.).

20130903_055744

3 reaktioner på ”Ätbart x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.