Saker…

Jag har köpt: En ny bil. Begagnad-ny. Hundra miljoner gånger trevligare, snyggare och lyxigare än vår nuvarande kör-direkt-till-skroten-utan-att-passera-gå-bil.

Jag är riktigt, rackarns lycklig över: Äpplen! Okej, barnen och Barnafadern och annat också… Men den här veckan har jag ätit såna där fina, röda, underbara höstäpplen flera dagar – och överlevt! Vilket kanske inte är så konstigt om det inte vore för att jag är allergisk mot äpplen. Åtminstone har jag trott det i många herrans år. Jag har kanske självläkt? Eller så svullnar snart läpparna upp så att folk återigen undrar om jag fyllt dem med silikon… Till dess äter jag och njuter!

Jag är trött på: Att läsa om 5:2. I min bloggfeed trängs inlägg med titlar ”5:2 är galenskap” med ”Jag älskar 5:2!”. Jag har kommit till insikt och gått vidare, nu räcker det för min del.

Jag inte har gjort: Tränat, typ alls den här veckan (ett intervallpass, ett yogapass, ett styrkepass. Kanske ändå inte ”inte alls”). Vilken vecka det råkade bli! Supertempot Allan* på jobbet, bilproblem som ställde till vardagsrutinerna och växtvärksnätter som snabbt eliminerade morgonträningen. Nåja, nya dagar kommer och till imorgon laddar jag för urladdning på gymmet.

Jag önskar att jag slapp: Göra den där presentationen till jobbet som jag bara måste lägga tid på eftersom det blir lite svårt att hålla mötet på måndag utan den.

Jag längtar efter: att lägga barnen, hälla upp chipset och dra igång Orange is the new black.

Jag äter: Lutar åt frukost till middag för min del. Är mer eller mindre konstant sugen på havregrynsgröt med jordnötssmör, keso och blåbär. Kunde vara värre.

I luv u!
I luv u!

Har du några Saker…?

*Hehe, min chef heter Allan! Nu låter det uttrycket ännu roligare ju!

4 reaktioner på ”Saker…

  1. Innan jag åkte iväg på semester sa du typ adjö eller på återseende men nu ser jag att du fortsatt, tjohoooo:) Nu har jag en massa härliga, roliga, inspirerande inlägg att läsa:)

  2. Jag vill också äta gröt jämt just nu! Sjukt gott. Jag är också så less på att se åsikter om 5:2 i flödet. vad hände?! Alla bara upprepar sig. Eller alltså, varandra. Hitt’ på nå eget! (ja, inte du, alltså)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.