Tidstips

Det är ju så här jag hinner!

Sova – genom att lägga mig görasketatidigt.

Gosa med barnen – genom att låta dem sova i min säng och hålla hand när vi somnar.

Träna – simma medan Stor är på simskola. Här fann vi också tid för lek (hopptävling från trampolinen) och samtal (bastubad).

Se True Blood – medan barnen fortfarande sover på morgonen.

Hinna med allt på att-göra-listan – återstår att se. Men gissningsvis genom att jobba effektivt och fokuserat utan distraherande mailpling (stäng av mailen!), telefonsamtal (stäng av telefonen!) och surfsug (step away from the internet!). Kalendern är uppbokad hela förmiddagen för ”bockbonanza”. Den som bockar av flest punkter från listan vinner. Tävlande: jag. Pris: oststavar och kaffe  :-).

Nu kör vi skiten ur den här onsdagen!

image
Det bästa sättet att kolla tv! Pyramidintervaller i 40 min följt av core i 20 min.

6 reaktioner på ”Tidstips

  1. God morgon! Tack för bra tips! Har precis börjat jobba igen efter 10 veckors sommarlov där jag gosat med mina barn mest hela tiden. För att hinna träna går jag nu hemifrån 06 och kommer hem 17.30 på kvällen. Klockan är nu inte ens 09 och jag längtar redan ihjäl mig efter barnen. Den första veckan brukar vara hemsk men snart är jag inne i det. Lite svajig i sinnet är det dock härligt med dina inlägg, känner igen mig massor… Ha en underbar dag! Nu ska det bockas av på listan här med vettja!:) Kram Åsa

    • Åh, det är jobbigt i omställningsperioden. Jag tycker det är lite jobbigt efter varje helg :-). Och VIPS så är det fredag igen och jag hinner tröttna lite på gnällandet ;-). Hoppas du haft en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.